GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

21η Απριλίου 1967 - Η αλήθεια όπως δεν γράφτηκε ποτέ ως τώρα άγνωστα γεγονότα και παρασκήνια από τις πλέον επίσημες πηγές απόρρητα αρχεία και έγγραφα!!!

1.α "Καλώς γνώναι τον εχθρόν" όπως θα δούμε παρακάτω (στην δεύτερη σελίδα - 2. "Η ιδεολογία της 21ης Απριλί...





1.α "Καλώς γνώναι τον εχθρόν"

όπως θα δούμε παρακάτω (στην δεύτερη σελίδα - 2. "Η ιδεολογία της 21ης Απριλίου") οι Απριλιανοί διέκριναν και ξεχώριζαν τον εχθρό από τον απλό κόσμο που απλά είχε παρασυρθεί από την Κομμουνιστική "ιδεολογία" λόγω της ανέχειας.
Εχθρός λογίζεται η "ιδεολογία" του Κομμουνισμού και ο μηχανισμός αυτού.
Μέρος του μηχανισμού ήταν οι συνειδητοί αρχηγοί και οι εκπαιδευμένοι σε ειδικά κέντρα εκπαιδεύσεως κομματικά στελέχη.

Θα ξεκινήσουμε το άρθρο με τα λόγια του Γ. Γεωργαλά που γνωρίζει πάρα μα πάρα πολύ καλά τι σημαίνει Σοσιαλισμός-Κομμουνισμός & Προπαγάνδα για να πάρουμε μια μικρή ιδέα του τι πραγματικά είναι:

"Είναι γεγονός που αποτελεί αξίωμα για όσους έχουν κάποια γνώση του κομμουνισμού, ότι ΠΟΤΕ δεν πρέπει να μετράμε το μέγεθος της κομμουνιστικής απειλής με την εκλογική ισχύ του Κομμουνιστικού Κόμματος.
Τα Κομμουνιστικά Κόμματα δεν είναι κανονικά πολιτικά κόμματα που αποβλέπουν εις την άνοδο των στην εξουσία δια του κοινοβουλίου."

Γ. Γεωργαλάς - Πυρηνική Ειρήνη σελ 187-188

Κατά την δίκη Μπελογιάννη το 1952 αποκαλύφθηκε ότι κατά μήκος των βορείων συνόρων της Ελλάδος, ο Κομμουνισμός είχε στήσει πυκνό δίκτυο στρατοπέδων και κέντρων εκπαιδεύσεως, στρατιωτικών σχολών και σχολών κομματικών στελεχών.
Ο Σοσιαλισμός - Κομμουνισμός από την πρώτη ημέρα, όπως θα δούμε παρακάτω, είχε σαν στόχο την αυτονόμηση Ηπείρου - Μακεδονίας - Θράκης όπως άλλωστε και σήμερα (αποδείξεις παρακάτω).

Ας ξεκινήσουμε με τα στοιχεία του Ποιοι δημιούργησαν τον Σοσιαλισμό - Κομμουνισμό στην Ελλάδα, ποιες οι θέσεις τους για Ήπειρο, Μακεδονία, Θράκη, Αιγαίο, Μικρά Ασία, Κύπρο και την σχέση τους με την Ναζιστική Γερμανία.

Η αρχή ήταν η δημιουργία της "Φεντερασιόν", η οποία έγινε ΣΕΚΚΕ η οποία έγινε ΚΚΕ από κει ξεπήδησε η ΕΔΑ και αργότερα το ΠΑΚ του Ανδρέα κ.ο.κ. Ας δούμε λοιπόν τους δημιουργούς της:

Ο δημιουργός είναι ο Αβραάμ Μπεναρόγιας, Εβραίος από την Ισπανία. Το 1908 μετακόμισε από την Βουλγαρία στην Θεσσαλονίκη, και ένα...

Για την Συνέχεια του άρθρου ΕΔΩ knossopolis.com