GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

«200,000 τόνοι αμερικανικής διπλωματίας», πλέουν στην Ανατολική Μεσόγειο (Βιντεο)

Ισχυρά μηνύματα προς την Ρωσία εκπέμπει η Ουάσιγκτον που έστειλε στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου, 10 πλοία, 130 αεροσκάφ...




Ισχυρά μηνύματα προς την Ρωσία εκπέμπει η Ουάσιγκτον που έστειλε στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου, 10 πλοία, 130 αεροσκάφη και 9000 προσωπικό για σκοπούς στρατιωτικής άσκησης.

Η παρουσία του Αμερικανού Πρέσβη στη Μόσχα στο ένα από τα δύο αεροπλανοφόρα που συμμετείχαν και η δήλωση στην οποία προέβη δίνει το στίγμα της σημασίας που δίνουν οι Ηνωμένες Πολιτείες στην περιοχή, έναντι των ρωσικών κινήσεων.

«Κάθε ένα από τα αεροπλανοφόρα μας, αντιπροσωπεύει 100.000 τόνους διεθνούς διπλωματίας.
Η διπλωματική επικοινωνία και ο διάλογος πάνε μαζί με την ισχυρή άμυνα και αυτά τα πλοία δείχνουν στη Ρωσία ότι αν πραγματικά επιθυμεί καλύτερες σχέσεις με τις Ηνωμένες Πολιτείες, τότε πρέπει να τερματίσει τις αποσταθεροποιητικές δραστηριότητες της σε όλο τον κόσμο», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Καθόλου τυχαία και η δημοσιοποίηση επίσημου βίντεο από την άσκηση που δείχνει εντυπωσιακές και επιβλητικές εικόνες των δύο αεροπλανοφόρων και του υπόλοιπου στόλου που συμμετείχε.
Το αεροπλανοφόρο John C. Stennis πέρασε τη διώρυγα του Σουέζ και εισήλθε στην Μεσόγειο για να ενωθεί με τον στόλο κρούσης που υποστηρίζει το 5ο αεροπλανοφόρο του αμερικανικού πολεμικού ναυτικού USS Abraham Lincoln.

Σημειώνεται πως αυτή είναι μόλις η δεύτερη φορά τις τελευταίες δύο δεκαετίες που δύο αεροπλανοφόρα των ΗΠΑ επιχειρούν μαζί και ταυτόχρονα στη Μεσόγειο θάλασσα.
Η τελευταία φορά ήταν όταν τον Ιούνιο του 2016 επιχείρησαν μαζί το αεροπλανοφόρο Harry S. Truman και Dwight D. Eisenhower.

,
crashonline.gr