GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Γιατί κάποιοι "Έλληνες" θέλουν το κακό της Ελλάδας;

Αρνητική εντύπωση μου έκανε αυτές τις ημέρες ένα παλιό δημοσίευμα της εφημερίδας "ριζοσπάστης" αναφερόμενο στη μικρα...






Αρνητική εντύπωση μου έκανε αυτές τις ημέρες ένα παλιό δημοσίευμα της εφημερίδας "ριζοσπάστης" αναφερόμενο στη μικρασιατική καταστροφή του 1922, με το οποίο αναφέρει ότι "Αν δεν νικιόμασταν (εμείς οι Έλληνες) στη Mικρασία, η Τουρκία θα ήταν σήμερα πεθαμένη (θαυμάστε υποστήριξη στους τούρκους) και μεις μεγάλη Ελλάδα (θαυμάστε απέχθεια για την Ελλάδα)!! 
Και συνεχίζει: "Τη «λευτεριά» μας (την λευτεριά την έχει ειρωνικά εντός εισαγωγικών) θα τη στηρίζαμε στην υποδούλωση του Τουρκικού λαού! (φοβάται ο ριζοσπάστης μην υποδουλωθούν οι κατακτητές τούρκοι, και δή ο τουρκικός λαός που είναι απόγονοι βιαίως εξισλαμισμένων Ελλήνων που δεν άντεξαν τη σκλαβιά, τους φόρους, τις διώξεις, τις δολοφονίες...) Αυτό εμείς δεν το δεχόμαστε.
Το αποκρούομε κατηγορηματικά..." 
Άκου λογική.
Αυτή είναι η ριζοσπαστική "παρα-λογική".
Δηλαδή ήταν καλύτερα που είχαν σκλαβώσει οι Τούρκοι την Ελλάδα 450 χρόνια και έκαναν όσα έκαναν εις βάρος του ελληνικού λαού, είναι καλύτερα που οι τούρκοι σκότωσαν στη μικρασιατική και ποντιακή καταστροφή κοντά 1 εκατομμύριο Έλληνες, είναι καλύτερα που διώχθηκαν εκατομμύρια Έλληνες από τις πατρογονικές εστίες τους, είναι καλύτερα που πήραν οι Τούρκοι ξένα προς αυτούς και εδραιώθηκαν στα πανάρχαια ελληνικά εδάφη της Μικρασίας, του Πόντου, της Θράκης, της Καππαδοκίας κ.α...
Διαβάζοντας το προδοτικό κατ' εμέ δημοσίευμα της αριστερής εφημερίδας, σκέφτηκα "περασμένα ξεχασμένα" και αναλογίστηκα ότι κάποιοι θα έχουν μετανοιώσει και θα έχουν αλλάξει μυαλά.
Όμως δέχθηκα έναν σχολιασμό εξ' Αθηνών, που δικαιολογούσε το δημοσίευμα της εφημερίδας και απόρησα.
"Καλά, μετά από τόσα χρόνια υπάρχουν και σήμερα άνθρωποι που υποστηρίζουν την τουρκική σκλαβιά και κατάκτηση εις βάρος της Ελλάδας;"
Δικαιολογούμενη η "υποστηρίκτρια του ριζοσπάστη ανέφερε ότι:
"Η αστικοτσιφλικάδικη Ελλάδα στη Μικρασία πήγε όχι ως εθνικός απελευθερωτής μα σαν ιμπεριαλιστική δύναμη, όργανο των Εγγλέζων μεγαλοκαρχαριών. 
Πήγανε αυτού όχι μόνο για να διαιωνίσει την ξενική κυριαρχία πάνω στο Τουρκικό λαό μα και να κάνει την Τουρκία αντισοβιετικό ορμητήριο …
Η Μικρασιατική εκστρατεία δεν χτυπούσε μόνο τη νέα Τουρκία, μα στρεφότανε και ενάντια στα ζωτικότατα συμφέροντα του Ελληνικού λαού.
Γι αυτό εμείς όχι μόνο δεν λυπηθήκαμε για την αστικοτσιφλικάδικη ήττα στη Μικρασία ΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΔΙΩΞΑΜΕ…»
"Θαυμάστε" μίσος.
Και αυτό γιατί ο Ριζοσπάστης βλέπει παντού φαντάσματα αστικοτσιφλικάδων και γι΄ αυτό όσοι τον υπηρετούσαν έκοβαν τα καλώδια των ασυρμάτων στη μικρασιατική εκστρατεία, δεν άφηναν να πάνε τα τρόφιμα στην πρώτη γραμμή, αφήνοντας νηστικούς τους Έλληνες στρατιώτες, και σαμποτάρισαν με κάθε τρόπο τον Ελληνικό στρατό που νικούσε όλες τις μάχες.
Ο Κεμάλ δηλαδή που με τη διπλωματία του ξαναπήρε τα μέρη αυτά χωρίς να κάνει ούτε μια νίκη στα μέτωπα (1919-1922). δεν τον ενοχλούσαν οι δικοί του αστικοτσιφλικάδες;
Δηλαδή, όλα αυτά τα χρόνια στην ελεύθερη Ελλάδα, αν εξαιρέσει κανείς τα δύσκολα χρόνια μετά την μικρασιατική καταστροφική, την γερμανοϊταλική Κατοχή, τον Εμφύλιο, η ζωή στην Ελλάδα δεν ήταν ικανοποιητική;
Δεν νομίζω ότι υπήρχε μονοκρατορία κάποιων αστικοτσιφλικάδων στην Ελλάδα που να δικαιολογεί τις φαντασιώσεις της εφημερίδας.
Αντιθέτως, υπάρχουν πολλοί που ανήκουν δήθεν σε λαΪκές τάξεις αλλά έχουν περισσότερα χρήματα και από τους εφοπλιστές.
Ναι, οι Εγγλέζοι και η υπόλοιπη Αντάντ έπαιζαν βρώμικο παιχνίδι για να πάρουν τα γεωπολιτικά και οικονομικά συμφέροντα, όπως κάνουν πάντα.
Όμως αν είχε η Ελλάδα έναν διπλωμάτη όπως τον Καποδίστρια, και δεν είχαν διεισδύσει προδότες που σαμποτάριζαν την εκστρατεία, θα πετυχαίναμε μια μεγάλη Ελλάδα.
Έτσι μεγάλη ήταν η Ελλάδα ανέκαθεν, ασχέτως αν την περιόρισαν οι πολέμιοί της, απ' έξω και απ' από μέσα....
Είναι καλύτερα τώρα που όλοι γύρω-γύρω μας διεκδικούν και απειλούν την Ελλάδα;
Η "λογική" Ριζοσπάστη - Αυγής, είναι να είναι μικρή η Ελλάδα για να μην την κυβερνούν οι αντίπαλοί τους; 
Γιατί τα ίδια έκαναν και κάνουν και με την Μακεδονία. 
Υποστήριζαν ότι η Μακεδονία πρέπει να απελευθερωθεί από την Ελληνική κυριαρχία. 
Άκουσον, άκουσον.....
Και να φανταστείτε ότι όπου κυβέρνησαν οι ομοϊδεάτες τους, όργανα της εβραιομασονίας (βλ. ΕΣΣΔ), έσφαξαν 66 εκατομ. ανθρώπους.
Είναι πολιτικά πιστεύω αυτά;
Σήμερα που κυβερνούν την Ελλάδα ομοΪδεάτες της Οκτωβριανής επανάστασης, οι έξω από το ΝΑΤΟ, έξω από την ΕΟΚ, θα σχίσουμε τα μνημόνια κ.α. ψεύδη, τους βλέπουμε να υποτάχθηκαν πλήρως στο σύστημα της εβραιομασονίας, που θέλει, είτε κυβερνά η δεξιά, είτε η αριστερά να δρούν ως υπάκουα όργανά τους, για να εξυπηρετούν τα πολιτικοοικονομικά συμφέροντα των πολυεθνικών εταιριών τους.

σ.α.