GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Πώς μια σέλφι στα Κατεχόμενα εξέθεσε τις τουρκικές θέσεις του στρατού

Πριν από λίγες ημέρες στα Κατεχόμενα ένας Τούρκος στρατιώτης τράβηξε φωτογραφία το έγγραφο της αδείας του και την ανέβασε στα μ...




Πριν από λίγες ημέρες στα Κατεχόμενα ένας Τούρκος στρατιώτης τράβηξε φωτογραφία το έγγραφο της αδείας του και την ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσηςΤα μαρτυράνε χωρίς... ξύλο.
Ο τουρκικός στρατός τραβάει το αυτί στους φαντάρους, που χρησιμοποιούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και φανερώνουν, άθελά τους, στρατιωτικά μυστικά της γείτονος, στην Ελλάδα.

Το αρχηγείο του στρατού, λαμβάνει άμεσα μέτρα για τις φωτογραφίες selfie που μαρτυρούν τις τουρκικές θέσεις.
Αφορμή στάθηκε μία φωτογραφία στρατιώτη στα Κατεχόμενα, η οποία έγινε είδηση στην Ελλάδα, σύμφωνα με την εφημερίδα «Γενί Σαφάκ».
Οπως μεταδίδει η ανταποκρίτρια του Open TV στην Τουρκία, Μαρία Ζαχαράκη, τουρκικές ένοπλες δυνάμεις κινητοποιήθηκαν άμεσα προκειμένου να επιβάλλουν ακόμη πιο αυστηρές τιμωρίες όταν διαπιστώνονται τέτοιου είδους σοβαρές ενέργειες που απειλούν την εσωτερική ασφάλεια της Τουρκίας, όπως αναφέρει η τουρκική εφημερίδα.
Αφορμή αποτέλεσε η φωτό ενός Τούρκου στρατιώτη, ο οποίος τράβηξε φωτογραφία το έγγραφο της αδείας του και την ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με αποτέλεσμα να το αντιληφθούν τα ελληνικά ΜΜΕ και οι Έλληνες στρατιωτικοί εμπειρογνώμονες να βρουν την ευκαιρία να αντλήσουν διάφορες πληροφορίες από το έγγραφο, όπως τα ολμοβόλα που χρησιμοποιεί ο τουρκικός στρατός στα Κατεχόμενα και άλλες ευαίσθητες πληροφορίες.

Οι Τούρκοι έχουν εκδώσει σχετική οδηγία στους ένστολους, αλλά, με τον καταιγιστικό τρόπο που κινούνται τα social media και το τεράστιο εύρος τους, είναι αδύνατον να τα εντοπίσουν έγκαιρα και να λάβουν μέτρα.

-




omegalive.com.cy