GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Ο Καμμένος έδωσε στη δημοσιότητα τα SMS που αντάλλαξε με τον Νικολόπουλο

- «Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος δίνει στη δημοσιότητα τα μηνύματα που επικαλείται ο ανεξάρτητος βουλευτής...

-




«Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος δίνει στη δημοσιότητα τα μηνύματα που επικαλείται ο ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος ώστε να αποκαλυφθεί το μέγεθος της γελοιότητας του υποτιθέμενου εκβιασμού», αναφέρει η ανακοίνωση των ΑΝΕΛ, η οποία «συνοδεύεται» με τη φωτογραφία από τα μηνύματα που παρουσιάζει η πλευρά του κ. Καμμένου.

Δείτε τη φωτογραφία

-
Είχαν προηγηθεί οι καταγγελίες του ανεξάρτητου βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου σε βάρος του Πάνου Καμμένου, οι οποίες διαβιβάστηκαν από την αστυνομία στον προϊστάμενό της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών .

Στην ένορκη κατάθεση που έδωσε νωρίτερα στη ΓΑΔΑ ο κ. Νικολόπουλος, η οποία επέχει θέση μήνυσης, καταγγέλλει, σύμφωνα με πληροφορίες, τον Πάνο Καμμένο ότι τον πιέζει και τον εκβιάζει για να επιστρέψει στους ΑΝΕΛ ώστε να μη χαθεί η κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος.

Ο ανεξάρτητος βουλευτής, επικαλείται στην κατάθεση του γραπτά μηνύματα που όπως λέει έλαβε σήμερα στο κινητό του τηλέφωνο από τον Πάνο Καμμένο και στα οποία, όπως ισχυρίζεται ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ τον εκβιάζει επιχειρώντας να τον συνδέσει με ιστοσελίδες, γράφοντας του ότι "από τα σάιτ που έχεις από το γραφείο σου, θα σου κόψω τις κρατικές διαφημίσεις" κι ότι " θα τα πούμε το απόγευμα " εννοώντας ότι θα τον διαπομπεύσει από το βήμα της Βουλής.

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Ευάγγελος Ιωαννίδης αφού μελετήσει όσα καταγγέλονται θα αποφασίσει το επόμενο διάστημα για τις περαιτέρω ενέργειες.

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"





-
enikos.gr