GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Αμερικανός Γερουσιαστής τρίζει τα δόντια στον Τσίπρα για Μαδούρο- «Στάσου στη σωστή πλευρά της ιστορίας!»

- Σύμφωνα με πηγές, σήμερα 8 Φεβρουαρίου, απεστάλει έγγραφο -φωτιά προς τον Αλέξη Τσίπρα από Αμερικανό Γερουσιαστή. Ο Μπομπ Μ...

-



Σύμφωνα με πηγές, σήμερα 8 Φεβρουαρίου, απεστάλει έγγραφο -φωτιά προς τον Αλέξη Τσίπρα από Αμερικανό Γερουσιαστή.
Ο Μπομπ Μενέντεζ, φιλέλληνας πολιτικός που έχει στηρίξει τις Ελληνικές θέσεις στα εθνικά θέματα, με αφορμή τις εξελίξεις στην Βενεζουέλα, έδωσε «τελεσίγραφο» με επιστολή του να στηρίξει ο Α. Τσίπρας τον Γκουαίδο ώστε να προχωρήσει ο εκδημοκρατισμός της Βενεζουέλας.
Κάνει έκκληση προς τον Ελληνα Πρωθυπουργό να σταθεί στην σωστή πλευρά της ιστορίας.

Μάλιστα, όπως αναφέρει ο Δημήτρης Φιλιππίδης για το crashonline, ο κ. Μενέντεζ αναφέρεται στις παραδοσιακά καλές σχέσεις και την συνεργασία των ΗΠΑ με την Ελλάδα και όπως επισημαίνει η γεννέτειρα της δημοκρατίας οφείλει να στείλει με την στάση της ένα μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση και κυρίως τις δυνάμεις που στήριζουν τον Μαδούρο (Ρωσία και Κίνα), καθώς κορυφωνονται οι διαδικασίες για την απομάκρυνση του Μαδούρο.

Ο κ. Μενέντεζ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες έχει ζητήσει συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα στο πλαίσιο της Διάσκεψης που θα λάβει χώρα σε λίγες μέρες στην Γερμανία, ώστε να συζητήσουν το συγκεκριμένο θέμα με τις εξελίξεις στην Βενεζουέλα αλλά και θέματα που αφορούν τις Ελληνοαμερικανικές σχέσεις.

Γενικότερα υπάρχει μία ενόχληση στην Ουάσινγκτον σχετικά με την στάση που έχει κρατήσει ο Σύριζα σε σχέση με την στήριξη προς τον Μαδούρο.

-
ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"



-