GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Καμμένος: «Βάση του ΝΑΤΟ στα Σκόπια για τα πυρηνικά του Ιντσιρλίκ»

- «Δεν σας προβληματίζει που η συμφωνία οδηγεί στη δημιουργία βάσης στα Σκόπια;» είπε ο τέως Υπουργός Άμυνας απευθυνόμενος προ...

-



«Δεν σας προβληματίζει που η συμφωνία οδηγεί στη δημιουργία βάσης στα Σκόπια;» είπε ο τέως Υπουργός Άμυνας απευθυνόμενος προς τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Σε μία αποκάλυψη που θα συζητηθεί προέβη ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος κατά τη συζήτηση του Πρωτοκόλλου Ένταξης των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ, στην αρμόδιο επιτροπή της Βουλής.

Αφού ξεκαθάρισε, για άλλη μία φορά, πως το κόμμα του καταψηφίζει το πρωτόκολλο επειδή το θεωρεί προϋπόθεση για να τεθεί σε ισχύ η Συμφωνία των Πρεσπών, την οποία θεωρεί προδοτική για τη χώρα, ο κ. Καμμένος ανέφερε πως το επόμενο διάστημα, μέσω της προσχώρησης των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ, θα δημιουργηθεί νατοϊκή βάση στη γείτονα, όπου θα θα φιλοξενηθούν τα πυρηνικά της τουρκικής βάσης του Ιντσιρλίκ.

«Το παράξενο της υπόθεσης είναι ότι από τη μια πλευρά ο κύριος υποστηριχτής της συμφωνίας είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, που εμείς συνεργαστήκαμε και αντιμετώπισα και εγώ κριτική των βουλευτών του για θέματα του ΝΑΤΟ.
Βλέπω μαχόμενοι να στηρίζετε τη συμφωνία!
Δεν σας προβληματίζει ότι η συμφωνία οδηγεί στη δημιουργία βάσης που θα φιλοξενήσει τα πυρηνικά του Ιντζιρλίκ το επόμενο διάστημα;», αναρωτήθηκε ο κ. Καμμένος, απευθυνόμενος στους βουλευτές της συμπολίτευσης.

Παράλληλα, εξαπέλυσε επίθεση στη ΝΔ για τις δύο γραμμές που, όπως είπε, έχει στο Σκοπιανό.
Μάλιστα, επιχείρησε για ακόμα μια φορά να πείσει πως οι ΑΝΕΛ δεν είχαν επιλογή να ρίξουν την κυβέρνηση και πως ακόμα και αν είχαν γίνει εκλογές η επόμενη πλειοψηφία υπό τον κ. Μητσοτάκη θα είχε παραχωρήσει το όνομα.

Βολές επιφύλαξε και για το περίφημο κεντροαριστερό πρόσημο του ΣΥΡΙΖΑ. «Έκαναν προσπάθειες αλλά οι κεντροαριστεροί εκπρόσωποί τους είναι η Παπακώστα, ο Κουίκ, η Κουντουρά και αυτοί που ήταν πιο σκληροί από εμένα αλλά αντάλλαξαν τη θέση και τη συνείδηση τους, άλλαξαν τη σκέψη τους με τις καρέκλες.
Η κ. Κουντουρά, που σε δημόσια ομιλία της στη Κρήτη ορκιζόταν για τη Μακεδονία.
Και ο κ. Κόκκαλης, λεγόμενος και "total blue electric", που μας προέτρεπε στη τελευταία ΚΟ να ρίξουμε τη κυβέρνηση επέλεξε τελικά τη καρέκλα», κατέληξε.


ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"


http://newpost.gr