GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Περί προδοσίας και προδοτών - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

- Το θράσος των κομμουνιστών να μιλούν για την Μακεδονία!  Εάν κάτι δεν λείπει από τους κομμουνιστές, οι οποίοι έχουν επικ...

-



Το θράσος των κομμουνιστών να μιλούν για την Μακεδονία! 

Εάν κάτι δεν λείπει από τους κομμουνιστές, οι οποίοι έχουν επικρατήσει στην χώρα ιδεολογικά και πολιτικά από την μεταπολίτευση μέχρι σήμερα με τις ευλογίες της Νέας Δημοκρατίας, είναι το θράσος!
Γιατί θράσος είναι να τολμούν να μιλούν για την Μακεδονία και να λένε ότι οι Εθνικιστές την πρόδωσαν και την παρέδωσαν στους Βουλγάρους.

Στην σελίδα αυτή βλέπετε δύο φωτογραφίες.
Η μία είναι από γραμματόσημο του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ στην Θράκη και Ανατολική Μακεδονία, περιοχή στην οποία υπήρχε Βουλγαρική κατοχή, και του οποίου το αντίτιμο είναι στο… βουλγαρικό νόμισμα λέβα!
Η άλλη είναι από πρωτοσέλιδο του “Ριζοσπάστη”, του οποίου ο κύριος τίτλος μιλά για “Ανεξάρτητη Μακεδονία”!
Αντί να σιωπούν όμως, έχουν το θράσος και κατηγορούν τους Εθνικιστές.

Ποιοι είναι οι προδότες;

Με πάσα ευκολία και χωρίς αντίλογο, αφού η προπαγάνδα εναντίον μας είναι ένας ιταμός μονόλογος, χρεώνουν στην Χρυσή Αυγή κάθε εθνική καταστροφή και προδοσία!
Από την παράδοση των οχυρών Ρούπελ στους Βουλγάρους στον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο μέχρι την Μικρασιατική καταστροφή και φτάνουν έως την τραγωδία της Κύπρου το 1974!
Πρέπει να δηλώσουμε για μία ακόμη φορά προς όλους τους Έλληνες, οι οποίοι στηρίζουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, και οι οποίοι δυστυχώς γι’ αυτούς δεν είναι λίγοι, ότι εμείς οι Χρυσαυγίτες εκπροσωπούμε τους Έλληνες Εθνικιστές, αυτούς οι οποίοι μέσα από την Εθνική Εταιρεία στήριξαν τον Μακεδονικό Αγώνα στις αρχές του αιώνα και την Μεγάλη Ιδέα σε εκείνη την ηρωϊκή δεκαετία 1912-1922.
Είμαστε συνέχεια των Εθνικιστών, οι οποίοι με την καθοδήγηση του καθεστώτος της 4ης Αυγούστου, που γι’ αυτούς ήταν “φασιστικό”, πολέμησαν ενάντια στον Ιταλό και τον Γερμανό εισβολέα!

Σε απάντηση της θρασύτατης επίθεσης εναντίον μας για την Μακεδονία μας, παραθέτουμε απόσπασμα από ένα ντοκουμέντο, το οποίο αποδεικνύει ποιοι ήταν οι προδότες:

ΣΥΜΦΩΝΟ ΤΟΥ ΜΕΛΙΣΣΟΧΩΡΙΟΥ: «Σήμερον την 20ην Σεπτεμβρίου του 1944 εν Μελισσοχωρίω Μακεδονίας οι υπογεγραμμένοι αντιπρόσωποι του ΚΚΕ, του Βουλγαρικού Στρατού, του Ε.Λ.Α.Σ. και της Π.Ε.Ε.Α. συνεφωνήσαμε και αποφασίσαμε τα κάτωθι, προς ενίσχυσιν του κοινού απελευθερωτικού μας αγώνος καθώς και δια την μελλοντικήν μας συνεργασίαν.
ΑΡΘΡΟΝ 1ον. Άμεσος υποστήριξις του Ε.Λ.Α.Σ. με πολεμικόν υλικόν δια του Βουλγαρικού Στρατού
ΑΡΘΡΟΝ 2ον. Ό Βουλγαρικός Στρατός δεν θα επιτεθή κατά του Ε.Λ.Α.Σ. και θα υποστήριξη τας επιχειρήσεις του και εναντίον Κυβερνητικών Στρατευμάτων και εναντίον Εθνικιστικών Σωμάτων...
ΑΡΘΡΟΝ 11ον.
Κατάργησις συνόρων μεταξύ Βουλγαρίας - Ελλάδος και Σερβίας
ΑΡΘΡΟΝ 12ον. Ουδείς Βούλγαρος θα συλληφθή εν Μακεδονία και Θράκη από τον Ε.Λ.Α.Σ.
Εν Μελισσοχωρίω την 20η-9-1944 Δια το Κ.Κ. Βουλγαρίας: Φιλίπποβιτς, Γραμ. Βουλγαρικής Λέσχης, Διά τον Βουλγαρικόν Στρατόν: Γιούνωφ, Υπολοχαγός Διά τον Ε.Λ.Α.Σ.: Αυγερινός Διά την Π.Ε.Ε.Α.: Στασινόπουλος»

-

Γιατί μισούν τον Παύλο Μελά

Δεν θέλουν με τίποτε να ακούνε την λέξη προδότες. Δεν έχουν όμως κανένα πρόβλημα να μας υβρίζουν εμάς σαν προδότες και να μας συνδέουν χωρίς κανένα στοιχείο με τους Βούλγαρους κομιτατζήδες!
Περί προδοσίας και προδοτών είπα πρόσφατα σε ομιλία μου στην Βουλή:

“Κι επειδή έγινε αναφορά περί προδοτών και σας παραξενεύει το σύνθημα που γράφουν κάποιοι ότι «η Δημοκρατία πρόδωσε την Μακεδονία», εγώ δεν το πιστεύω αυτό, πρόσωπα το έκαναν.
Όταν, όμως, λέτε «η Χούντα πούλησε την Κύπρο», τι έγινε;
Δεν ήταν πρόσωπα;
Ήταν ο Αραπάκης, ο Μπονάνος, ο Nτάβος, που τον κάνατε και Υπουργό, κύριοι της Νέας Δημοκρατίας. 
Αυτοί ήτανε οι στρατιωτικοί, οι οποίοι πούλησαν την Κύπρο το 1974.”

Γιατί αλήθεια αγανακτούν και οργίζονται όταν ακούγεται η λέξη προδοσία;
Δεν είναι προδοσία το να δίνεις το όνομα Μακεδονία με τις βαθιές Ελληνικές του ρίζες στους ξένους;
Δεν είναι προδοσία της θελήσεως ενός ολόκληρου Λαού και της εθνικής του ιστορίας η αναγνώριση κράτους με το όνομα “Βόρειος Μακεδονία”;

Δεν θέλουν να ακούγεται καν η λέξη, όπως και δεν θέλουν να υπάρχει η Μνήμη των Εθνομαρτύρων και γι’ αυτό διαγράφουν από την Ελληνική Ιστορία τον Παύλο Μελά και τους Μακεδονομάχους!
Και αυτό δεν έρχεται από το πουθενά. Και ήτανε Μάρτιος του 1949 όταν στο συνέδριο των λεγόμενων “Μακεδόνων” με την παρουσία σε αυτό του Ζαχαριάδη, εκ μέρους του ΚΚΕ μίλησε ο Κ. Καραγιώργης και είπε:

«Το Συνέδριό σας αποτελεί την πιο πιστή, την πιο ωραία απόδειξη για την αδιάρρηχτη ενότητα και αδελφότητα του ελληνικού και σλαβομακεδονικού λαού, μέσα στη φωτιά του αγώνα για τη λευτεριά και την ανεξαρτησία και των δύο λαών.
Λίγοι είναι οι τόποι που βασανίστηκαν, στέναξαν τόσο κάτω από τόσους ζυγούς σκλαβιάς, όσο ο μακεδονικός λαός. Παληότερα, οι Τούρκοι μπέηδες, οι Σέρβοι και οι Έλληνες κομιτατζήδες- οπλαρχηγοί Παυλομελάδες και Καπετάν Βαρδαίοι, Τσόντοι και Γαρέφηδες, του έσφιγγαν τη θηλειά στο λαιμό.
Πάνω από 50 χρόνια τώρα ο μακεδονικός λαός παλεύει για τη λευτεριά του».

Γιάννης Κορδάτος: Σύμμαχος του βουλγάρικου σοβινισμού ο κομμουνισμός στην Ελλάδα

Εγκληματίες για τους κομμουνιστές του 1949 ο Παύλος Μελάς και τα διαλεκτά Παλληκάρια, που έχυσαν το Αίμα Τους στους βάλτους και τις λίμνες της Μακεδονίας μας, οι Γραικομάνοι Μακεδόνες, Κρητικοί, Μανιάτες, Ρουμελιώτες, Ηπειρώτες και Θεσσαλοί… Και για τους κομμουνιστές του 2019 αυτοί οι “εγκληματίες” πρέπει να πέσουν σε μία λήθη θανατερή και γι΄ αυτό σβήνουν κάθε λέξη από τα βιβλία της Ιστορίας των σχολείων μας.

Και βεβαίως δεν ήταν όλοι όσοι είχαν παρασυρθεί από την αριστερά με τα ψεύτικα τα λόγια της τα δήθεν πατριωτικά προδότες.
Όμως, η προδοσία της ηγεσίας είναι δεδομένη και υπάρχουν γι’ αυτήν ντοκουμέντα.
Όμως, όποτε κάποιος τους κατηγορούσε για τις αντεθνικές τους θέσεις έλεγαν ότι αυτοί απλά κάνουν το… διεθνιστικό τους καθήκον!

Έφυγαν πολλοί από την αριστερά γι’ αυτές τις προδοσίες και ανάμεσα σε αυτούς και ένας πρώην Γραμματέας του ΚΚΕ, ο Γιάννης Κορδάτος, που με τα λόγια του θα κλείσω το κείμενο αυτό, λόγια που έγραψε σε άρθρο του στην Revolition Proletarienne το 1926:
«Το άκρον άωτον του παραλογισμού του ΚΚΕ ήταν το σύνθημα της αυτονομίας της Μακεδονίας … 
Ο κομμουνισμός στην Ελλάδα παρουσιάστηκε σαν σύμμαχος του βουλγάρικου σωβινισμού.
Το Κ.Κ.Ε. παρασύρθηκε σε συμμαχία με τους Βουλγάρους υπερεθνικιστές, τους κομιτατζήδες…».

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"


xryshaygh.com