GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Ξεχωρίζει ο Γιάννης Κουριαννίδης και η Κίνηση «Θεσσαλονίκη Πόλη Ελληνική»

- Ξεχωρίζει ο Γιάννης Κουριαννίδης και η Κίνηση «Θεσσαλονίκη Πόλη Ελληνική» στον πατριωτικό χώρο, σε δημοσκόπηση της ALCO για το...

-


Ξεχωρίζει ο Γιάννης Κουριαννίδης και η Κίνηση «Θεσσαλονίκη Πόλη Ελληνική» στον πατριωτικό χώρο, σε δημοσκόπηση της ALCO για τον Δήμο Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με την δημοσκόπηση της εταιρείας που πραγματοποιήθηκε για την ειδησεογραφική ιστοσελίδα NEWSIT.GR,με τηλεφωνικές συνεντεύξεις από 1 έως 7 Φεβρουαρίου, ο κ. Κουριαννίδης βρίσκεται στις πρώτες θέσεις των υποψηφίων με ποσοστό 2,4%(3,6% με αναγωγή).

-

Το 2,4% σίγουρα δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι ανταποκρίνεται στους υψηλούς στόχους της Κίνησης. 
Αν σκεφτεί κανείς, όμως, ότι η αναγνωρισιμότητα του κ. Κουριαννίδη αγγίζει μετά βίας το 20% στη δημοσκόπηση, προφανώς διότι ο ίδιος δεν απολαμβάνει την προβολή άλλων υποψηφίων, αλλά και το γεγονός ότι ήταν η πρώτη φορά που συμπεριελήφθη η υποψηφιότητά του ως επιλογή σε δημοσκοπική εταιρεία (για τις άλλες περιπτώσεις όπου αποσιωπήθηκε αδικαιολόγητα ήδη έχουν δρομολογηθεί σχετικές αγωγές εναντίον των υπευθύνων), τότε δικαιολογημένα το μήνυμα είναι πολύ αισιόδοξο.

Ο κ. Κουριαννίδης έχει συμμετάσχει σε όλα τα μεγαλειώδη συλλαλητήρια για το Σκοπιανό, ενώ είχε πρωτοστατήσει στη διοργάνωση του πρώτου εξ αυτών στη Θεσσαλονίκη και έχει διατυπώσει από την πρώτη στιγμή ξεκάθαρη θέση για την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών:
Καμία παραχώρηση του όρου Μακεδονία στους Σκοπιανούς υπό οποιαδήποτε μορφή και άμεση ακύρωση της διάτρητης νομικά συμφωνίας.




ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"

-