GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Μετωπική Καμμένου – Τσίπρα: «Είσαι ψυχρός εκτελεστής» – «Τώρα ψηφίζουν οι καρέκλες» - Ισως σήμερα σας δώσω την παραίτησή μου από βουλευτής - Φεύγοντας από εδώ θα πάω σπίτι μου

- Σφοδρή ανταλλαγή πυρών σημειώθηκε στη Βουλή, μεταξύ του Πάνου Καμμένου και του Αλέξη Τσίπρα, με αφορμή την αναμενόμενη διάλ...

-




Σφοδρή ανταλλαγή πυρών σημειώθηκε στη Βουλή, μεταξύ του Πάνου Καμμένου και του Αλέξη Τσίπρα, με αφορμή την αναμενόμενη διάλυση των ΑΝΕΛ, κατά τη συζήτηση για το πρωτόκολλο ένταξης της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ.

Ο Πάνος Καμμένος ξεκίνησε την ομιλία του, ευχαριστώντας τον Αλέξη Τσίπρα που ανταποκρίθηκε στην πρόσκλησή του να είναι παρόν την ώρα που θα βρίσκεται στο βήμα της Βουλής.
Οπως είπε ο κ. Καμμένος, κατά την διάρκεια της ομιλίας του θα ανακοινώσει και την διαγραφή του κ. Παπαχριστόπουλου από τους ΑΝΕΛ.

«Ελπίζω να μην αληθεύει ότι ο Τσίπρας δεν θα παραστεί στη συζήτηση», είπε ο κ. Καμμένος και αμέσως εμφανίστηκε ο πρωθυπουργός.

«Η φίμωση των ΑΝΕΛ είχε προκαλέσει έκπληξη του κ. Τσίπρα. Μου ζήτησε να του πω τον κανονισμό.
Όπως βλέπετε σήμερα, μετά την ομιλία μου, με απόφαση του κ. Βούτση, αποφασίστηκε αυτό που δεν κατάφερε η προηγούμενη κυβέρνηση:
Οι ΑΝΕΛ να μην έχουμε το δικαίωμα του λόγου, της συμμετοχής στις Επιτροπές και να υπάρχουμε ως ΚΟ», ανέφερε.
«Ήμασταν κυβερνητικοί εταίροι τέσσερα χρόνια. Βάλαμε πλάτη στην Ελλάδα και το εξωτερικό για να βγούμε από τα Μνημόνια» τόνισε ο κ. Καμμένος.

«Συγχαρητήρια κ. Πρωθυπουργέ το καταφέρατε!
Και βλέπω και η ΝΔ γελάει εξάλλου σε κοινή γραμμή είστε στη πορεία της χώρας στο Μακεδονικό!
Πήρατε το κεφάλι μου και το κάνατε βόλτα στο Ερντογάν να το χειροκροτάνε οι εφημερίδες οι τούρκικες!
Το επόμενο ταξίδι ίσως να είναι σε Μέρκελ με το κεφάλι των ΑΝΕΛ.
Ελπίζω να μην υπάρχει και τρίτο ταξίδι στο Νταβός όπως ο Ζάεφ με τον Σόρος».

«Ο κ. Βούτσης μαζί με τον πρωθυπουργό σχεδίασε την φίμωση των Ανεξάρτητων Ελλήνων», κατήγγειλε εκ νέου ο κ. Καμμένος και συνέχισε:
«Μετά την ομιλία μου και την κατάθεση της διαγραφής του κ. Παπαχριστόπουλου, αποφασίστηκε αυτό που δεν αποφασίστηκε από την προηγούμενη κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου, να μην υπάρχουμε ως Κοινοβουλευτικοί Εταίροι. Ισως σήμερα σας δώσω την παραίτησή μου από βουλευτής.
Φεύγοντας από εδώ θα πάω σπίτι μου», τόνισε για να καταλήξει με τη φράση: «κρίμα κ. Πρωθυπουργέ».

Ο Αλέξης Τσίπρας απαντώντας, αφιέρωσε στον  Πάνο Καμμένο το ποίημα του Καβάφη «Η Πόλις» και ιδιαίτερα τους στίχους:
«Καινούργιους τόπους δεν θα βρεις…», λέγοντας πως τον διαβεβαιώνει πως θα τον ευγνωμονεί που δεν «επέτρεψα να γίνετε ένας νέος Σαμαράς και να ανατρέψετε την κυβέρνηση».

Με τη σειρά του και ο Πάνος Καμμένος του αφιέρωσε ποιήμα του Ματρόζο : «Καπεταναίοι σα και σε δεν θα φορούσαν στέμμα»

-

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"





-