GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Χρ. Παππάς: Να εφαρμοστεί ο ποινικός κώδικας περί εσχάτης προδοσίας - ΒΙΝΤΕΟ

- Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς τοποθετήθηκε στην Επιτροπή Εθνικής Άμυνας σχετικά με την εισδοχ...

-




Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς τοποθετήθηκε στην Επιτροπή Εθνικής Άμυνας σχετικά με την εισδοχή των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ που αποτελεί συνέχεια – προσάρτημα της προδοτικής Συμφωνίας των Πρεσπών.

Στην αρχική προτροπή του Προέδρου της Επιτροπής και στην «αγωνία» του, ώστε η συζήτηση να γίνει σε ήπιο κλίμα χωρίς χαρακτηρισμούς, ύβρεις κτλ., απήντησε ότι «συμφωνεί» και ότι η εθνική καταστροφή που συνετελέσθη με την προδοσία της Μακεδονίας μας δεν αντιμετωπίζεται με χαρακτηρισμούς και ύβρεις, αντιμετωπίζεται τόσο πολιτικά με την εκλογική εξαφάνιση του ΣΥΡΙΖΑ, όσο και δικονομικά με την επιβολή της νομιμότητας και την εφαρμογή του ποινικού κώδικα και όσων αυτός ορίζει περί εσχάτης προδοσίας.

Στην συνέχεια ανεφέρθη, γιατί δεν πρέπει να μπουν τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ, ακόμη και αν δεν τους χάριζε ο ΣΥΡΙΖΑ και συν αυτώ το όνομα της Μακεδονίας μας.

Έκλεισε τονίζοντας τον διαχρονικό ανθελληνικό χαρακτήρα του ΝΑΤΟ λέγοντας ότι «Στο ΝΑΤΟ δεν χωρούν ταυτόχρονα η Ελλάδα κι οι διαχρονικά επίβουλοι γείτονές της Αλβανία, Σκόπια, Βουλγαρία και Τουρκία οι οποίοι αποτελούν το μουσουλμανικό τόξο που περισφίγγει την Ελλάδα ως μέγγενη και αποτελούν όχημα για την επίσημη εισβολή και επιβολή του Ισλάμ μέσω του ΝΑΤΟ στην Ευρώπη».

Ακολουθεί ολόκληρη η τοποθέτηση του κ. Χρήστου Παππά:

«Καταρχάς να προκαταλάβω τον κ. Πρόεδρο της Επιτροπής και την αγωνία που εξέφρασε ώστε η συζήτηση να μην περιλαμβάνει χαρακτηρισμούς, ύβρεις, κτλ., και να διεξαχθεί σε ένα πολιτικό επίπεδο, και να του πω «κύριε Πρόεδρε έχετε απόλυτο δίκιο». Η εθνική καταστροφή που συντελείται, που συνετελέσθη με την προδοτική – διατηρούμε το δικαίωμα να χαρακτηρίζουμε έτσι αυτήν την Συμφωνία, όπως την χαρακτηρίζει και η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού Λαού – η ζημιά και η εθνική καταστροφή έχει γίνει.

Οι εθνικές καταστροφές και οι ανθελληνικές ενέργειες της Αριστερής κυβέρνησης και των προθύμων δορυφόρων της δεν αντιμετωπίζονται με ύβρεις. Αντιμετωπίζονται πολιτικά, τόσο με την εξαφάνιση – την μελλούμενη - του Αριστερού μορφώματος και των συνιστωσών του, όσο και δικονομικά, με την επιβολή της νομιμότητας και της εφαρμογής του ποινικού κώδικα και όσα αυτός ορίζει περί εσχάτης προδοσίας.

Στο προκείμενο, στον λίγο χρόνο που διαθέτω: Γιατί δεν πρέπει να μπουν τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ.
Γιατί τα Σκόπια δεν έχουν καμία θέση στο ΝΑΤΟ ακόμη και αν δεν τους χαρίζατε το όνομα της Μακεδονίας.

Η σφοδρή επιθυμία των Η.Π.Α. για είσοδο του κρατιδίου στο στρατιωτικό Σύμφωνο είναι ο κύριος λόγος, μαζί με την συνακόλουθη είσοδο στην Ευρωπαϊκή Ένωση, είναι ο κύριος λόγος για τον οποίο αυτό το μόρφωμα διατηρεί μέχρι σήμερα την συνοχή του.
Εάν εκλείψει η νατοϊκή εισδοχή και η νατοϊκή ασπίδα σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα αυτό το κατασκεύασμα θα αποσυντεθεί εκ των έσω, και θα διαμοιρασθεί μεταξύ Αλβανίας, Σερβίας και ελπίζουμε εάν έχουμε μια ικανή ελληνική ηγεσία, ελπίζουμε και μεταξύ Ελλάδος.

Βάσει της επιθυμίας των Η.Π.Α. θα δημιουργηθεί μια στρατιωτική βάση στα Σκόπια, στο μαλακό υπογάστριο της Ρωσίας και αυτός είναι ο κύριος λόγος για τον οποίο έχουμε φθάσει στην εθνική τραγωδία της προδοσίας της Μακεδονίας μας.

Η είσοδος των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ θα επιρρώσει την τουρκική επιρροή στα Βαλκάνια και σε ολόκληρη την Συμμαχία, καθώς η Τουρκία μετά από την Αλβανία και την Βουλγαρία, όπου έχει αναγνωρισθεί επίσημα τουρκική μειονότητα, θα αποκτήσει άλλο ένα κράτος εργαλείο των επιδιώξεών της.
Τα Σκόπια συνεπώς θα αποτελέσουν το νέο «όχημα», φερέφωνο των τουρκικών θέσεων και σχεδίων με βέβαιη κατάληξη την αποδυνάμωση της Ελλάδας, στην θέση της στα Βαλκάνια και στις διεθνείς συμμαχίες και στους οργανισμούς.

Ποιος μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο πιθανής διμερούς συμφωνίας μεταξύ Τουρκίας και Σκοπίων στο μέλλον;
Έχει ήδη γίνει με την Αλβανία.
Ήδη στο Δυρράχιο ελλιμενίζονται τουρκικά υποβρύχια.
Ήδη συμμετέχουν τουρκικά υποβρύχια σε κοινές στρατιωτικές ασκήσεις στην Αδριατική.   

Κυρίες και κύριοι, Παρόλη την συντονισμένη επιχείρηση των Αμερικανικών υπηρεσιών, την προπαγάνδα της αμερικανικής πρεσβείας και του ίδιου του πραίτορα του κυρίου Πάιατ να μεταστρέψουν την πάγια και δικαιολογημένη άποψη του Ελληνικού λαού για τον ρόλο των Αμερικανών και του ΝΑΤΟ, ο ελληνικός λαός γνωρίζει πολύ καλά και λέει ότι  το ΝΑΤΟ ήταν, είναι και θα είναι αντίθετο στα ελληνικά εθνικά και στρατιωτικά συμφέροντα.

Αρκεί να ανατρέξουμε στις επίσημες δηλώσεις του Γενικού Γραμματέα του ΝΑΤΟ, του Γενς Στόλτενμπεργκ, ο οποίος κατ’ ουσίαν είναι φίλα προσκείμενος προς την Τουρκία  και ο οποίος αρνήθηκε επίμονα να αναγνωρίσει το δικαίωμα υπεράσπισης του εναέριου χώρου μας. Συνεπώς το ΝΑΤΟ διαχρονικώς τηρεί μεροληπτική στάση απέναντι στην Ελλάδα και υπέρ της Τουρκίας.

Εμείς πιστεύουμε ότι στο ΝΑΤΟ δεν χωρούν ταυτοχρόνως η Ελλάδα και οι διαχρονικά επίβουλοι γείτονές της Αλβανία, Σκόπια, Βουλγαρία, Τουρκία.

Οι χώρες αυτές καθώς και το μόρφωμα των Σκοπίων αποτελούν «όχημα» για την επίσημη εισβολή και επιβολή του Ισλάμ μέσω του ΝΑΤΟ στην Ευρώπη, κάτι το οποίο δεν βρίσκει αντίθετες τις Η.Π.Α., καθώς με αυτήν την μεθόδευση αποδυναμώνεται αυτή η ίδια η Ευρώπη.
Οι χώρες αυτές έχουν σαφείς και διαχρονικές βλέψεις σε βάρος της εδαφικής ανεξαρτησίας και ακεραιότητας της Ελλάδας.
Αυτές οι χώρες, μαζί με τα Σκόπια, συνθέτουν το λεγόμενο «μουσουλμανικό τόξο», αυτήν την μέγγενη που περικλείει ασφυκτικά την Ελλάδα.
Στην εν λόγω περίπτωση, βρίσκουν εφαρμογή τα γνωμικά, όπως το «αν έχεις τέτοιους φίλους, τι τους θέλεις τους εχθρούς».

Κυρίες και κύριοι, με την εισδοχή των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ είναι βέβαιο ότι θα προκύψουν άσχημες καταστάσεις, οι οποίες θα δημιουργήσουν και διαλυτικές τάσεις στο καθ’ αυτό το ΝΑΤΟ και θέλω να αναλογιστείτε τις εικόνες, να σκεφθείτε Σκοπιανούς και Έλληνες στρατιωτικούς να συμμετέχουν σε στρατιωτική άσκηση ενώ οι Σκοπιανοί θα φέρουν στις στολές τους το διακριτικό που θα γράφει «Μακεδονία».
Οι μπάντες όταν θα έρχεται σκοπιανός στρατηγός σε ελληνικό στρατηγείο τι θα παιανίζουν;
Το «Μακεδονία ξακουστή του Αλεξάνδρου η Χώρα»;

Διασκεδάζουμε με την θέαση Αριστερών βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ να υπερασπίζονται το ΝΑΤΟ και να λένε ότι το ΝΑΤΟ μαζί με τα Σκόπια θα παρέξουν ασφάλεια στην ταραγμένη περιοχή των Βαλκανίων.
Το ΝΑΤΟ θα προσφέρει δήθεν στα ελληνικά συμφέροντα, και αναρωτιέμαι θα προσφέρει ό,τι προσέφερε στην κρίση των Ιμίων;
Θα προσφέρει ό,τι προσέφερε στην κυπριακή τραγωδία και την προδοσία της Κύπρου όπου συμμετείχαν και στρατιωτικοί και πολιτικοί;

Κυρίες και κύριοι, από μοιραίο θέρος του 1974 έως τα Ίμια του 1996 η Πατρίδα μας έχει υποστεί τεράστιες εθνικές ζημιές και με ευθύνη των ατλαντικών δυνάμεων.
Εμείς πιστεύουμε πάγια ότι μια στροφή κατ’ αρχάς επενδυτική και ενεργειακή του γεωπολιτικού μας προσανατολισμού, ένα άνοιγμα τον ρωσικό παράγοντα ο οποίος δυστυχώς παραμένει 100% αποκλεισμένος από τον ελλαδικό χώρο θα ευνοούσε το εθνικό μας συμφέρον.

Και φυσικά, κύριε πρόεδρε η δική μου ψήφος όπως και η ψήφος των υπολοίπων μελών της Επιτροπής από το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα της Χρυσής Αυγής είναι αρνητική στην ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ».

-

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"



xryshaygh.com