GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Οι πραγματικοί Μακεδόνες γυρίζουν την πλάτη σ' εκείνους που ξεπούλησαν τη Μακεδονία - «Βατερλώ» Τσακαλώτου στη Δράμα-Μίλησε σε εκδήλωση 47 ατόμων εν μέσω αποδοκιμασιών (ΒΙΝΤΕΟ)

- «Βατερλώ» Τσακαλώτου στην εκδήλωση που οργάνωσε η Ν.Ε. Δράμας του ΣΥΡΙΖΑ που αποτυπώνει το μέγεθος της καθίζησης στη Βόρειο ...

-




«Βατερλώ» Τσακαλώτου στην εκδήλωση που οργάνωσε η Ν.Ε. Δράμας του ΣΥΡΙΖΑ που αποτυπώνει το μέγεθος της καθίζησης στη Βόρειο Ελλάδα.
Ούτε το όνομα του πρωτοκλασάτου υπουργού και στελέχους ήταν αρκετό να γεμίσει υποτυπωδώς μια μικρή αίθουσα χωρητικότητας 200 ατόμων.
Μετά δυσκολίας μετρήσαμε 47 άτομα, κομματικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και συνοδοί, με την κοινωνία της Δραμινής πρωτεύουσας να γυρίζει επιδεικτικά την πλάτη στον τσάρο της Οικονομίας.
Πέρα από τις έντονες αποδοκιμασίες πολιτών που μαζεύτηκαν έξω από την αίθουσα που πραγματοποιείτο η εκδήλωση είναι μεγάλο χαστούκι να μιλάνε οι υπουργοί σε άδεια καθίσματα θυμίζοντας εποχές που ο ΣΥΡΙΖΑ κατέγραφε ποσοστά του 3%.

-
Τα γεγονότα σε Κατερίνη και Δράμα το διήμερο που πέρασε αποτύπωσαν την πραγματική εικόνα επιβεβαιώνοντας τα ευρήματα των δημοσκοπήσεων που θέλουν το κυβερνών κόμμα στο μεγαλύτερο μέρος στη  Βόρεια Ελλάδα να φλερτάρει με μονοψήφια ποσοστά.
Ήδη στα κομματικά επιτελεία της Κουμουνδούρου επικρατεί πανικός αφού η επιχείρηση εξόρμησης των μεγάλων ονομάτων της κυβέρνησης στην επαρχία , ιδιαίτερα στη Μακεδονία , απέτυχε παταγωδώς.
Στα γεγονότα στη Δράμα από νωρίς πολίτες άρχισαν να συγκεντρώνονται για να “υποδεχτούν” τον υπουργό με σημαίες και πλακάτ φωνάζοντας συνθήματα υπέρ της ελληνικότητας της Μακεδονίας, αποδοκιμάζοντας τον υπουργό Οικονομικών, αλλά και τοπικούς εκπροσώπους του ΣΥΡΙΖΑ.
Δεν έλειψαν οι εντάσεις, κάποιες στιγμές η κατάσταση οξύνθηκε άλλα αντιμετωπίστηκε άμεσα ώστε να  αποφευχθούν συμπλοκές, με την επέμβαση της αστυνομίας και των ψυχραιμότερων.

-
Η ομάδα περίπου εκατό  ατόμων που είχε συγκεντρωθεί έξω από το Επιμελητήριο, δεν σταμάτησε να φωνάζει συνθήματα, καθ όλη την διάρκεια που πραγματοποιούνταν η εκδήλωση, τραγουδώντας το «Μακεδονία ξακουστή».
Με το πέρας της εκδήλωσης, η ομάδα των διαδηλωτών και μετά την αποχώρηση του Υπουργού Οικονομίας κ. Τσακαλώτου, διαλύθηκε.
Μετά το νέο φιάσκο αναμένεται να επανεκτιμηθεί από τον Γραμματέα Πάνο Σκουρλέτη η στρατηγική του κόμματος μιας και πλέον τείνει να παγιωθεί η αδυναμία στις οργανώσεις να κινητοποιήσουν κόσμο δείγμα της καθολικής κατάρρευσης του κομματικού μηχανισμού και των στελεχών που έχουν απολέσει την έξωθεν καλή μαρτυρία.

-
Το ίδιο κλίμα επικρατεί και στο πρωθυπουργικό περιβάλλον και όσο και αν προσπαθούν να το κρύψουν οι συνεχείς αναφορές περί κύκλων ακροδεξιών που αντιδρούν, δείχνουν ότι βρίσκονται σε πανικό.

Για να δείτε το βίντεο πατήστε ΕΔΩ.


ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"





-