GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Κόλλια-Τσαρουχά: Oύτε προδότης των ΑΝΕΛ ούτε κατά της κυβέρνησης

- Την πρόθεσή της να αποχωρήσει από την κυβέρνηση και τη θέση της υφυπουργού Εθνικής Άμυνας λόγω της Συμφωνίας των Πρεσπών επιβε...

-


Την πρόθεσή της να αποχωρήσει από την κυβέρνηση και τη θέση της υφυπουργού Εθνικής Άμυνας λόγω της Συμφωνίας των Πρεσπών επιβεβαίωσε η Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά μιλώντας σε δημοσιογράφους.

Η κυρία Κόλλια Τσαρουχά δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο οι εξελίξεις να είναι άμεσες ενόψει της συνεδρίασης της ΚΟ των ΑΝΕΛ την Τετάρτη, ενώ υπογράμμισε ότι δεν θα εγκαταλείψει τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Όπως τόνισε, «θα κλείσω τελευταία την πόρτα, θα φύγω τελευταία πριν τον Πάνο Καμμένο, δεν πρόκειται να προδώσω τους Ανεξάρτητους Έλληνες». 

Η υφυπουργός Εθνικής Άμυνας ανέφερε επιπλέον πως είναι έτοιμη να φύγει από τη θέση της και να σταματήσει να στηρίζει την κυβερνητική πλειοψηφία αν και όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφους αν θα κάνει και το επόμενο βήμα και θα ψηφίσει την πρόταση δυσπιστίας της ΝΔ, ξεκαθάρισε: «Όχι πρόταση δυσπιστίας δεν πρόκειται να ψηφίσω».

Απέφυγε πάντως, να σχολιάσει ευθέως τη στάση άλλων συναδέλφων της, όπως του Θανάση Παπαχριστόπουλου που έχει δηλώσει πως θα στηρίξει τη Συμφωνία των Πρεσπών.

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"

Πηγή: ANT1news.gr