GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Εξελίξεις-θρίλερ στο ΥΠΕΘΑ: Έκτακτη σύγκληση Συμβουλίου Άμυνας από τον Πάνο Καμμένο – Κρίσεις Αρχηγών και ρήξη με Μαξίμου στο παρασκήνιο

- Σε θρίλερ μετατρέπεται η κατάσταση στη συγκυβέρνηση, με τη Συμφωνία των Πρεσπών να πλησιάζει στη Βουλή, αλλά και τις κρίσεις ...

-



Σε θρίλερ μετατρέπεται η κατάσταση στη συγκυβέρνηση, με τη Συμφωνία των Πρεσπών να πλησιάζει στη Βουλή, αλλά και τις κρίσεις των αρχηγών να έρχονται τις επόμενες μέρες.
Έκτακτη σύγκληση Συμβουλίου Άμυνας πραγματοποιήθηκε από τον Πάνο Καμμένο, με όλα τα παραπάνω να μεταβάλλουν συνεχώς το πολιτικό σκηνικό.

Η ρήξη Καμμένου με το Μαξίμου και οι δηλώσεις των δύο πλευρών, πυροδότησαν μια αλυσίδα εξελίξεων που θα καθορίσει το μέλλον της κυβέρνησης, καθώς και την πορεία εθνικών θεμάτων.

Ωστόσο, σε μια περίοδο που η Ελλάδα απειλείται συνεχώς από τους Τούρκους στο Αιγαίο και από Αλβανούς-Σκοπιανούς στα Βαλκάνια, οι διαφωνίες και τα «διαζύγια» στη συγκυβέρνηση πρέπει να αντιμετωπίζονται με νηφαλιότητα και με γνώμονα το εθνικό συμφέρον.

ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΜΥΝΑΣ ΣΤΟ ΥΠΕΘΑ ΥΠΟ ΤΟΝ Π. ΚΑΜΜΕΝΟ

Ραγδαίες εξελίξεις έρχονται στο χώρο της Εθνικής Άμυνας την τρέχουσα εβδομάδα, οι οποίες σχετίζονται με τις αποφάσεις του Πάνου Καμμένου, για παραμονή ή αποχώρηση από το ΥΠΕΘΑ και τις επικείμενες κρίσεις των Αρχηγών, οι οποίοι στις 15 Ιανουαρίου, συμπληρώνουν δύο χρόνια θητείας και θα πρέπει να τους γνωστοποιηθεί η παράταση ή όχι της θητείας τους κατά ένα έτος, όπως ορίζει ο νόμος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του kranosgr, μια ημέρα μετά την αυριανή κρίσιμη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ο Πάνος Καμμένος, έχει συγκαλέσει Συμβούλιο Άμυνας στο Υπουργείο, όπου αναμένεται να κάνει σημαντικές ανακοινώσεις στους Αρχηγούς.

Μάλιστα υπήρξαν και ακυρώσεις προγραμματισμένων επισκέψεων σε μονάδες και σχηματισμούς από Αρχηγούς, προκειμένου να βρίσκονται στην Αθήνα για την κρίσιμη συνεδρίαση.

Μέχρι στιγμής πάντως το μόνο πρόγραμμα που ισχύει κανονικά και δεν έχει ακυρωθεί είναι της ΥΦΕΘΑ Μαρίας Κόλλια – Τσαρουχά, η οποία την Πέμπτη, έχει προγραμματίσει επισκέψεις σε στρατόπεδα της Κεντρικής Μακεδονίας.
Την ΥΦΕΘΑ θα συνοδεύει ο Γενικός Επιθεωρητής Νικόλαος Μανούρης.

ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ

Την σύγκληση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και της Εκτελεστικής Επιτροπής των Ανεξάρτητων Ελλήνων αποφάσισε ο Πάνος Καμμένος.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του κόμματος «με απόφαση του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου συγκαλείται την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019, στις 10:00, η Κοινοβουλευτική Ομάδα και στις 11:00 η Εκτελεστική Επιτροπή των Ανεξάρτητων Ελλήνων στα γραφεία του Κινήματος στη Βουλή».

Η συνεδρίαση των δύο οργάνων των ΑΝΕΛ συμπίπτει χρονικά με την έναρξη των τελικών διαδικασιών στα Σκόπια για την τροποποίηση του Συντάγματος και την αποδοχή της συμφωνίας των Πρεσπών.
Με τον τρόπο αυτό ουσιαστικά επιχειρεί από τώρα να στείλει ένα μήνυμα στο Μαξίμου και τον ΣΥΡΙΖΑ καθώς πλέον η «καυτή πατάτα» περνά πλέον στα ελληνικά χέρια.


ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"


-
pentapostagma.gr