GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

ΕΚΤΑΚΤΟ: Μωρό μεταφέρεται με ασθενοφόρο από το Σύνταγμα! – Άγριο ξύλο κατά πατριωτών – Ημέρα ντροπής για τον Τσίπρα

- Ένα μωρό περίπου δύο ετών μεταφέρθηκε πριν από λίγο από το Σύνταγμα με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πλ...

-



Ένα μωρό περίπου δύο ετών μεταφέρθηκε πριν από λίγο από το Σύνταγμα με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, το μωρό δεν έχει τις αισθήσεις του.

Οι διαδηλωτές άνοιξαν διάδρομο για να μεταφερθεί το μωρό στο ασθενοφόρο και από εκεί οι διασώστες να το μεταφέρουν σε εφημερεύον νοσοκομείο.

TI ANΑΦΕΡΑΜΕ ΠΡΙΝ

Εικόνες ντροπής στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία, όταν μετά τα επεισόδια που προκάλεσε μικρή ομάδα κουκουλοφόρων στα σκαλάκια της Βουλής, τα ΜΑΤ έκαναν εκταταμμένη χρήση χημικών με αποτέλεσμα να διαλυθεί ο κόσμος στο πάνω μέρος της πλατείας.

Τα ΜΑΤ επέλεξαν να κάνουν εκτεταμένη χρήση χημικών μέσα στο συγκεντρωμένο πλήθος για να καταστείλουν τα επεισόδια που προκάλεσαν οι κουκουλοφόροι (οι οποίοι τους επιτέθηκαν με λοστάρια), με αποτέλεσμα το πλήθος έντρομο να τρέχει αριστερά και δεξιά για να μπορέσει να πάρει ανάσα.

Ηλικιώμενοι, ρασοφόροι αλλά και νεότεροι, έψαχναν να βρουν λίγο νερό για να ρίξουν στο πρόσωπό τους, έβαζαν στα πρόσωπό τους τα ρούχα τους για να μπορέσουν να πάρουν ανάσες, ενώ κατά πληροφορίες ηλικιωμένες λιποθύμησαν και υπάρχουν και τραυματίες. 

Η αστυνομία από την πλευρά της υποστηρίζει ότι υπάρχουν και τραυματίες αστυνομικοί, δεν λένε όμως κουβέντα για την επιλογή τους να ρίξουν δακρυγόνα μέσα στο συγκεντρωμένο πλήθος με αποτέλεσμα να προκληθεί πανικός και μάλιστα ενώ στο πλήθος υπήρχαν ηλικιωμένοι και παιδιά.

Πρώτες βοήθειες δίνουν συγκεντρωμένοι στους διαδηλωτές που έχουν εισπνεύσει χημικά.
Όπως μπορείτε να δείτε από τη φωτογραφία, η συγκεκριμένη κυρία έχει πέσει κάτω από την εκτεταμένη χρήση χημικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αρκετοί διαδηλωτές έχουν αναπνευστικά προβλήματα από τη χρήση χημικών.











-
ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"



-