GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

«Ο πραγματικός εχθρός μας δεν είναι ο σκοπιανός εθνικισμός αλλά ο ελληνικός εθνικισμός»

- Αυτό που οφείλουμε να συνειδητοποιήσουμε είναι ότι η άθλια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ (διότι η συνεργασία παραμένει αφού τα δύο κ...

-



Αυτό που οφείλουμε να συνειδητοποιήσουμε είναι ότι η άθλια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ (διότι η συνεργασία παραμένει αφού τα δύο κόμματα πρακτικά συγχωνεύτηκαν) έχει κηρύξει πόλεμο στην ελληνική Ιστορία, και ένα επεισόδιο αυτού του πολέμου είναι και η προδοσία της Μακεδονίας η οποία ενώ γίνεται για καθαρά ιδεολογικούς λόγους, αποδίδεται σε δήθεν πιέσεις των ξένων για να αποπροσανατολιστεί ο ελληνικός λαός. 
Η Ιστορία μας βάλλεται διότι αποτελεί έναν από τους ισχυρότερους πυλώνες του έθνους μας, και η ίδια η έννοια του έθνους είναι ανάθεμα για τους αριστερούς.  

Ήταν ανέκαθεν πολύ σημαντικό για την Αριστερά να κυριαρχεί στην αρένα των ιδεών ούτως ώστε να κρεμάει ταμπέλες «εθνικιστή» σε όσους διαφωνούσαν μαζί της και αναδείκνυαν την εθνική μας ταυτότητα. 
Ακόμη και από το βήμα της Βουλής ο ΣΥΡΙΖΑ έχει κάνει την ανατριχιαστική ομολογία ότι «ο πραγματικός εχθρός μας δεν είναι ο σκοπιανός εθνικισμός αλλά ο ελληνικός εθνικισμός».
Δηλαδή η Αριστερά είναι πρόθυμη να συμμαχήσει με οποιονδήποτε πλαστογραφεί ή σφετερίζεται την ελληνική Ιστορία επειδή τη θεωρεί εκτροφείο «εθνικισμού και προγονοπληξίας». 
Ακόμη και αριστεροί πανεπιστημιακοί όπως ο κ. Λ. Φλιτούρης διατείνονται ότι «προφανώς δεν έχει σημασία το τι ήταν η Μακεδονία στην αρχαιότητα αλλά τι είναι τώρα. 
Και σαφώς η πολιτεία έχει επείγουσα ευθύνη να περάσει αυτό το απλό μήνυμα στη ζαλισμένη από τη μέθη της αρχαιόπληκτης μνήμης κοινωνία μας».
Δεν είναι καθόλου τυχαίο που οι αριστεροί πολιτικοί δεν πατάνε ποτέ το πόδι τους σε μουσείο ή σε αρχαιολογική ανασκαφή. 
Έχουν κυριολεκτικά αλλεργία με οτιδήποτε έχει να κάνει με την ιστορική μας κληρονομιά.
Θυμηθείτε την επίσκεψη Ομπάμα στην Αθήνα, στο τελευταίο ταξίδι της προεδρικής θητείας του, και πώς τον άφησε ο Τσίπρας να πάει μόνος του στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης μαζί με μία ξεναγό. 
Προσπαθήστε να θυμηθείτε αν ο πρωθυπουργός μας συνόδευσε ποτέ ξένο επίσημο σε κάποιον αρχαιολογικό χώρο μας ή αν τον επισκέφθηκε μόνος του ή με την οικογένειά του - μην κάνετε τον κόπο, δεν υπήρξε ποτέ τέτοιο συμβάν.  

Δεν υπάρχει ιστορική περίοδος που να μην έχουν επιχειρήσει οι αριστεροί να εφαρμόσουν τον «ιστορικό αναθεωρητισμό» τους παρουσιάζοντάς την μέσα από το δικό τους παραμορφωτικό φακό. 

Για την ελληνική Αριστερά η αρχαία αθηναϊκή δημοκρατία δεν ήταν τίποτα το σπουδαίο επειδή τα θεμέλιά της χτίστηκαν από τους δούλους.

Η αρχαία Σπάρτη ήταν ένα «φασιστικό» μόρφωμα. 

Ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν ένας «αιμοσταγής ιμπεριαλιστής σφαγέας» (άρα καλά κάνουμε και τον ξεφορτωνόμαστε τώρα κι αυτόν και τη Μακεδονία του και τη χαρίζουμε στους Σλάβους και τους Αλβανούς). 

Η Βυζαντινή Αυτοκρατορία δεν είχε καθόλου ελληνικά στοιχεία και ο χριστιανισμός την κατέτασσε στον σκοταδιστικό Μεσαίωνα, σε αντίθεση με το προοδευτικό Ισλάμ.

Στη Τουρκοκρατία περνούσαμε μια χαρά με τους Οθωμανούς και η Ελληνική Επανάσταση ήταν ταξική και την αντιστρατευόταν η Εκκλησία. 

Η άλωση της Τριπολιτσάς ήταν γενοκτονία των κακόμοιρων των Τούρκων που παραβιάστηκαν τα ανθρώπινα δικαιώματά τους. 

Στον Μακεδονικό Αγώνα το ελληνικό κράτος καταπίεσε τους «πραγματικούς Μακεδόνες» οι οποίοι μιλούσαν ένα σλαβικό ιδίωμα και ήταν περισσότεροι από τους Έλληνες.

Στην προκυμαία της Σμύρνης το 1922 έγινε «συνωστισμός» και όχι σφαγή. 

Το «ΟΧΙ» το 1940 το είπε ο ελληνικός λαός και όχι ο Μεταξάς, ο οποίος κατά βάθος ήθελε να πει «ΝΑΙ» αλλά δεν του βγήκε.

Το ΕΑΜ-ΕΛΑΣ δεν ήταν υποκινούμενο από τη Σοβιετική Ένωση αλλά αποτελούσε το γνήσιο εθνικοαπελευθερωτικό κίνημα που το κατέπνιξαν δυστυχώς οι «φασίστες» και δεν το άφησαν να κάνει την Ελλάδα κομμουνιστικό παράδεισο όπως συνέβη στο υπόλοιπο ανατολικό μπλοκ. 

Τέλος, η γενοκτονία των Ποντίων ήταν απλώς «εθνοκάθαρση». 

Αυτά πιστεύουν οι άνθρωποι που μας κυβερνούν σήμερα, και τα ομολογούν ανοιχτά.
Πέρα από το ότι μισούν την ιστορική αλήθεια και ό,τι τη θυμίζει, επιχειρούν να τη σβήσουν και από τα σχολικά βιβλία. 
Γι' αυτό στο Άρθρο 8 της επονείδιστης συμφωνίας των Πρεσπών προβλέπεται να έρχονται κάθε 6 μήνες Σκοπιανοί «επιστήμονες» στη χώρα μας για να ελέγχουν τα ιστορικά βιβλία μας, τους χάρτες, τους άτλαντες και τα αρχαιολογικά ευρήματα και να απαλείφουν οτιδήποτε τους ενοχλεί - και μάλιστα αυτό θα γίνεται με αρμοδιότητα του υπουργείου Εξωτερικών το οποίο είναι εντελώς άσχετο με τον πολιτισμό και την Παιδεία.
Αν περάσει από τη Βουλή τελικά η συμφωνία των Πρεσπών, αυτά που θα βιώσουμε στη συνέχεια θα είναι αδιανόητα.


-

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"


-