GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Παπαχριστόπουλος: Θα υπερψηφίσω τη Συμφωνία των Πρεσπών – Δώρο για μένα η διαγραφή μου από τους ΑΝΕΛ

- «Κανείς δεν τον κρατάει», σχολίασε ο Κώστας Κατσίκης «Δώρο» χαρακτήρισε τη διαγραφή του από τους Ανεξάρτητους Έλληνες ο ...

-



«Κανείς δεν τον κρατάει», σχολίασε ο Κώστας Κατσίκης

«Δώρο» χαρακτήρισε τη διαγραφή του από τους Ανεξάρτητους Έλληνες ο βουλευτής του κόμματος Θανάσης Παπαχριστόπουλος επαναλαμβάνοντας ότι διαφωνεί με τους ΑΝΕΛ σε ότι αφορά τη Συνθήκη των Πρεσπών και θα την υπερψηφίσει όταν θα έρθει στη Βουλή.
Όπως επανέλαβε μιλώντας στον ΑΝΤ1, «δεν πρόκειται να συμβάλλω με κανέναν τρόπο στο να πέσει η παρούσα Κυβέρνηση».

Επίσης διευκρίνισε ότι ακόμα και αν διαγραφεί από τους ΑΝΕΛ, πρώτα θα ψηφίσει τη Συμφωνία και στη συνέχεια θα παραδώσει την έδρα του.
«Θα είναι δώρο για μένα η διαγραφή μου από τους ΑΝΕΛ», δήλωσε.

Ερωτηθείς αν στις επόμενες εκλογές θα είναι υποψήφιος με τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, υπογράμμισε ότι δεν έχει τεθεί επ’ ουδενί τέτοιο ζήτημα, ο ίδιος δεν υπήρξε ποτέ μέρος οποιαδήποτε συνδιαλλαγής, αλλά δεν ξεκαθάρισε αν τελικά θα είναι εφόσον του γίνει μια τέτοια πρόταση στις επόμενες εκλογές.

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Κώστας Κατσίκης, σχολιάζοντας τα όσα είπε ο κ. Παπαχριστόπουλος, δήλωσε στον ΑΝΤ1 ότι καλό θα ήταν ο συνάδελφος του να γνώριζε καλύτερα τις αρχές του κινήματος όταν εντάχθηκε στους ΑΝΕΛ, «για να μην φτάσουμε σε αυτό το σημείο».

Συμπλήρωσε δε ότι αν ο κ. Παπαχριστόπουλος θεωρεί «δώρο» την διαγραφή του από τους ΑΝΕΛ, κανείς δεν τον κρατάει… στην Κ.Ο του κόμματος.

Τέλος διευκρίνισε ότι η περίπτωση του κ. Παπαχριστόπουλου, δεν έχει καμία σχέση με την περίπτωση της κυρίας Κουντουρά.



ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"




-