GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Εύσημα στους στρατιώτες των Σκοπίων από την υπουργό Άμυνας για την αποτροπή εισόδου μεταναστών από την Ελλάδα

- Για τα Σκόπια υπάρχει ελπίδα - Για την Ελλάδα τι; Την ώρα που η ελληνική κυβέρνηση δίνει εύσημα στις δυνάμεις ασφαλείας...

-




Για τα Σκόπια υπάρχει ελπίδα - Για την Ελλάδα τι;

Την ώρα που η ελληνική κυβέρνηση δίνει εύσημα στις δυνάμεις ασφαλείας για την υποδοχή παράνομων μεταναστών η Σκοπιανή υπουργός Άμυνας κάνει ακριβώς το αντίθετο και αυτονόητο:
Δίνει συγχαρητήρια στους στρατιώτες των Σκοπίων  για την αποτροπή εισόδου παράνομων μεταναστών από την Ελλάδα.

«Η κατάσταση των νότιων συνόρων είναι σταθερή και τα μέλη του Στρατού εκτελούν τα καθήκοντά τους,  ώστε να μην τίθεται σε κίνδυνο  η ασφάλεια και η σταθερότητα του κράτους,  επιτρέποντας στους πολίτες να περνούν ειρηνικά αυτές τις γιορτινές ημέρες».

Αυτό ανακοινώθηκε σήμερα από την αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Άμυνας, Ραντμίλα Σεκερίνσκα, κατά την επίσκεψή της σε στρατιωτικά φυλάκια  στο νότια σύνορα της χώρας προς την Ελλάδα.
«Επισκεφθήκαμε σήμερα τους στρατιώτες στα νότια σύνορά μας με την Ελλάδα (στη Γευγελή).
Με ενημέρωσαν για την κατάσταση των συνόρων η οποία είναι σταθερή με τη μόνιμη παρουσία του στρατού και την υποστήριξη των επιχειρήσεων του Υπουργείου Εσωτερικών, ώστε να μην παραμεληθεί το πρόβλημα της χώρας μας.

Μόνο φέτος, ο στρατός μας κατάφερε να αποτρέψει στα σύνορά μας,  περισσότερες από 500 παράνομες διαβάσεις (μεταναστών).
Όταν η πίεση στα σύνορα ήταν μεγαλύτερη τα περασμένα έτη ο αριθμός ήταν αρκετά μεγαλύτερος», είπε ο Σεκερίνσκα.

Η υπουργός Άμυνας τόνισε ότι για να ανταμείψει η κυβέρνηση τους στρατιώτες το 2018 αύξησε το μισθό τους κατά 10% και φέτος  θα δοθεί  αύξηση 5%.

Πρόσθεσε ακόμη ότι η κυβέρνηση του Ζόραν Ζάεφ  παρέδωσε στους στρατιώτες στο τέλος του έτους,  μπότες και στολές και ότι ο στόχος είναι ακόμη μεγαλύτερος.

Και φυσικά μετά από όλα αυτά το ερώτημα είναι: Υπάρχει ελπίδα για αυτή τη χώρα;

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"


PRONEWS