GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Κρις Σπύρου: Θέλετε τη Μακεδονία μας; Μολών Λαβέ!

- Υπό τους ήχους του συνθήματος «αυτή η συμφωνία είναι προδοσία» ανέβηκε στο βήμα του Συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία στην Πλατε...

-



Υπό τους ήχους του συνθήματος «αυτή η συμφωνία είναι προδοσία» ανέβηκε στο βήμα του Συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία στην Πλατεία Συντάγματος ο πρώην Γερουσιαστής των ΗΠΑ και πρώην πρόεδρος της Βουλής της Πολιτείας του Νιου Χαμσάιρ, Κρις Σπύρου, ο οποίος βρίσκεται μεταξύ των ομιλητών.

«Αισθάνομαι και είμαι Μακεδόνας, όπως πρέπει να αισθάνεστε και σεις που δεν κατάγεστε από Μακεδονία, αλλά είστε Έλληνες» ανέφερε προς το πλήθος ο κ. Σπύρου και πρόσθεσε:
«Υπήρξε και υπάρχει μόνο η Ελληνική Μακεδονία και οι Έλληνες Μακεδόνες».

«Μακεδόνες είστε το πιο ένδοξο και σημαντικό κομμάτι του ελληνικού έθνους» σημείωσε και συμπλήρωσε: «Δεν υπάρχει ανεξάρτητο κράτος με ονομασία που περιέχει ελληνική λέξη Μακεδονία.
Η αυτοαποκαλούμενη Δημοκρατία της Μακεδονίας είναι κράτος μαϊμού, με μαϊμού πρωθυπουργό και Υπουργό Εξωτερικών και με μαϊμού Σύνταγμα».

Αναφερόμενος στη συμφωνία που υπέγραψαν Ελλάδα και Σκόπια, ο κ. Σπύρου είπε:
«Η Συμφωνία των Πρεσπών ένα και μόνο σκοπό έχει.
Να αναγνωρίσει το κρατικό μόρφωμα της Δημοκρατίας των Σκοπίων ως ανεξάρτητο κράτος και να δώσει στους κατοίκους του μακεδονική εθνική ταυτότητα.
Αν ο Μάθιου Νιμιτς φέρει την πρόταση αυτή στα Ηνωμένα Έθνη υπόσχομαι ότι θα οργανώσουμε πολιτική αντίσταση και θα θάψουμε την επιθυμία τους να ονομάσουν τα Σκόπια Βόρεια Μακεδονία».

Κλείνοντας την ομιλία του, ο πρώην Γερουσιαστής των ΗΠΑ βροντοφώναξε:
«Η Μακεδονία δεν τεμαχίζεται, δεν πωλείται.
Κύριε Ζάεφ ένα σας λέμε. 
Θέλετε τη Μακεδονία μας; Μολών Λαβέ».

-
ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"



-

thestival.gr