GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Η προδοσία της Μακεδονίας από την αριστερά - ΒΙΝΤΕΟ

- Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή κατά την συζήτηση για την πρόταση ψήφου εμπιστοσύνης κατήγγειλε την φημ...

-


Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή κατά την συζήτηση για την πρόταση ψήφου εμπιστοσύνης κατήγγειλε την φημολογούμενη μεθόδευση της κυβέρνησης, η οποία επιχειρεί να περάσει με ταχείες και αντικοινοβουλευτικές διαδικασίες την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών.
Ο Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος σημείωσε πως η Χρυσή Αυγή δεν βρίσκεται σε καμιά συνεργασία ούτε με τον ΣΥΡΙΖΑ ούτε με την ΝΔ, η Χρυσή Αυγή είναι με το Έθνος και τον Λαό για μια Νέα Ελλάδα.

Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής κατήγγειλε για ακόμη μια φορά τον αποκλεισμό και την φίμωση του Εθνικιστικού Κινήματος από τα ΜΜΕ των μεγαλοεργολάβων που προσφέρουν φιλόξενη στέγη σε ανύπαρκτα και διαλυμένα κόμματα όπως η Ένωση Κεντρώων, το Ποτάμι και οι ΑΝΕΛ.
Ό,τι και να κάνουν όμως η Χρυσή Αυγή ανεβαίνει!

Ο Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος αναφέρθηκε εκτενώς στην συμφωνία των Πρεσπών, υπενθυμίζοντας πως ήταν ο πρώτος και ο μόνος πολιτικός Αρχηγός που έφερε στην δημοσιότητα την επιστολή Κοτζιά ήδη από τον Οκτώβριο του 2015, καταγγέλλοντας την μυστική διπλωματία και το ξεπούλημα της Μακεδονίας.

Αναρωτήθηκε, γιατί ενοχλεί τους αριστερούς το "Βόρειος Ήπειρος" και δεν τους ενοχλεί το "Βόρειος Μακεδονία".
Επανέλαβε με ντοκουμέντα τον διαχρονικό βρώμικο και αντεθνικό ρόλο της αριστεράς στην προδοσία της Μακεδονίας με πλέον χαρακτηριστικό τον Ιανουάριο του 1949 και την 5η Ολομέλεια του ΚΚΕ που έκανε λόγο για "μακεδόνικο λαό και την πλήρη εθνική του αποκατάσταση".

Εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην Νέα Δημοκρατία για την υποκριτική της στάση, αφού δεν δεσμεύεται ότι θα ακυρώσει την συμφωνία των Πρεσπών. Μάλιστα ο βουλευτής Σερρών της ΝΔ, Κώστας Καραμανλής δήλωσε πως "αν περάσει η συμφωνία, δεν υπάρχει τρόπος να καταργηθεί" και ότι οι διατάξεις της είναι αμετάκλητες.
Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής απάντησε πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει και είναι στο χέρι της εκάστοτε κυβέρνησης η κατάργησή της. 

Επιπλέον, σημείωσε πως η συμφωνία προβλέπει "το δεύτερο μέρος (Σκόπια) θα ολοκληρώσει in toto τις συνταγματικές τροποποιήσεις έως το τέλος του 2018" και ακόμα σήμερα 16 Ιανουαρίου δεν έχουν ολοκληρώσει τις διαδικασίες, άρα συντρέχει λόγος ακύρωσης της συμφωνίας.

Απάντησε στον Κυριάκο Μητσοτάκη που δήλωσε πως η Χρυσή Αυγή είναι ένα χυδαίο κόμμα, επιστρέφοντάς του τον χαρακτηρισμό και τονίζοντας πως χυδαιότητα είναι αυτό που έκανε η ΝΔ, να ψηφίζει Μνημόνιο και εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας και να συγκυβερνά με το ΠΑΣΟΚ των σκανδάλων.
Τέλος, τόνισε πως δεν υπάρχει κανένα παρακράτος που αντιδρά στην προδοτική συμφωνία των Πρεσπών, είναι ο Ελληνικός Λαός που έχει βγει στους δρόμους και αγωνίζεται για την Μακεδονία που είναι Ελληνική και δεν την χαρίζουμε σε κανέναν!

-

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/n.-g.-michaloliakos-h-prodosia-ths-makedonias-apo-thn-aristera#ixzz5cns1ZbZn