GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Ντοκουμέντο: Ιδού οι Αλβανοί πράκτορες που «αλωνίζουν» στην Ελλάδα - Τεράστια διαρροή από την SHISH

- Διέρρευσαν από την αλβανική μυστική υπηρεσία SHISH, λίστες με επιχειρήσεις στις οποίες έλαβαν μέρος οι Αλβανοί πράκτορες, μετ...

-



Διέρρευσαν από την αλβανική μυστική υπηρεσία SHISH, λίστες με επιχειρήσεις στις οποίες έλαβαν μέρος οι Αλβανοί πράκτορες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα, η οποία κατέχει κορυφαία προτεραιότητα, όπως αποδεικνύεται για τους Αλβανούς.

Πράκτορες, επιχειρήσεις, αμοιβές τους (ονόματα, θέσεις, μισθούς, τα έξοδά τους, τα οχήματα, τους επιχειρησιακούς τους ρόλους, τα ταξίδια και τις καθημερινές συνήθειες τους,) σε οκτώ μεγάλες επιχειρήσεις πρακτόρων σε Ελλάδα (τρεις επιχειρήσεις), Κόσοβο, Ιταλία, πΓΔΜ, Σερβία και Βέλγιο, διλερρευσαν και είχαν το φως της δημοσιότητας στο διαδίκτυο 

Ακόμα και τοποθεσίες, κρυσφύγετα κλπ., συμπεριλαμβανομένων στοιχείων για αναλήψεις μετρητών, αυτοκίνητα που χρησιμοποιούν με αναγραφή των πινακίδων τους, λογαριασμοί ξενοδοχείων και εστιατορίων.και λεπτών ζητημάτων καθώς και τεχνικούς και μηχανικούς που χρησιμοποιούν και συνεργάτες τους, περιλαμβάνονται στην μεγαλύτερη διαρροή που έχει υπάρξει μέχρι στιγμής και η οποία χαρακτηρίζεται ως «καταστροφή» από πρώην αξιωματικός της CIA με γνώση της SHISH η οποία θα μπορούσε να θέσουν σε κίνδυνο τη ζωή των πρακτόρων:

Οποιος τους γνωρίζει, μπορεί να τους «εξουδετερώσει».
Οι περισσότεροι από αυτούς εργάζονται κατά της Ελλάδας και της Σερβίας, ενισχύοντας με κοινές επιχειρήσεις το αλβανικό καθεστώς που ελέγχει το Κοσσυφοπέδιο.

Σύμφωνα με τα έγγραφα στην αλβανική υπηρεσία πληροφοριών εργάζονται 913 πράκτορες:
Τα δεδομένα δείχνουν τα ονόματα και τους αριθμούς των δελτίων ταυτότητας σε πράκτορες των υπηρεσιών που δραστηριοποιούνται εντός και εκτός της χώρας τους.

Πολλοί υπάλληλοι των οποίων τα ονόματα δημοσιοποιήθηκαν έχουν τοποθετηθεί ως διπλωματικό προσωπικό σε πρεσβείες σε όλη την Ευρώπη και φέρουν διπλωματικό διαβατήριο.

Εννέα από αυτούς εργάζονται στην Ελλάδα, ενώ για τις επιχειρήσεις επί ελληνικού εδάφους και την συλλογή στοιχείων για τους Βορειοηπειρώτες μεταξύ των οποίων και ο δολοφονηθείς Κωνσταντίνος Κατσίφας, εργάζονται πάνω από 150 Αλβανοί πράκτορες.

Από την ίδια διαρροή αποδεικνύεται ότι Αλβανοί πράκτορες της SHISH ελέγχουν τους εισερχόμενους διεθνές αεροδρόμιο των Τιράνων, ενώ άλλοι εργάζονται στην κρατική τηλεόραση και σε θέσεις από τις οποίες μπορούν να έρχονται σε επαφή με Ελληνες, Σέρβους κλπ.

Ιδού μέρος της λίστας:

-
ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"



-
pronews.gr