GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Θα χυθεί αίμα στο Παρίσι – Ο αρχηγός αστυνομίας προειδοποιεί: «Αν χρειαστεί θα πυροβολήσουμε» - Τα Γαλλικά ΜΜΕ κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου: «Ένοπλοι ακτιβιστές θέλουν να σκοτώσουν πολιτικούς»

- Aρκετά κρίσιμη είναι η κατάσταση στη Γαλλία και ο φόβος να χυθεί αίμα πλέον είναι διάχυτος. Πριν λίγο, ο Αρχηγός της Γαλλ...

-



Aρκετά κρίσιμη είναι η κατάσταση στη Γαλλία και ο φόβος να χυθεί αίμα πλέον είναι διάχυτος.
Πριν λίγο, ο Αρχηγός της Γαλλικής αστυνομίας Richard Lizurey, δεν απέκλεισε τους πυροβολισμούς κατά διαδηλωτών για αύριο, προκειμένου να… ηρεμήσουν τα πλήθη!


Την ίδια στιγμή, ο στρατός αναπτύσσεται στους δρόμους του Παρισιού, με σκοπό να επιβληθεί η τάξη!



Την ίδια στιγμή, ο γαλλικός τύπος λέει πως τα κίτρινα γιλέκα το Σάββατο θα επιχειρήσουν πραξικόπημα στο Παρίσι! Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ένοπλοι ακτιβιστές θα επιχειρήσουν να σκοτώσουν μέλη του κοινοβουλίου.
Πρόκειται για μία απίστευτη προπαγάνδα, που έχει στόχο να επιβληθεί ακόμα περισσότερη τάξη.
Δείτε το δημοσίευμα.

Ταυτόχρονα σάλο έχουν προκαλέσει στη Γαλλία οι εικόνες από σχολεία που δείχνουν αστυνομικούς να έχουν ρίξει στα γόνατα μαθητές που συμμετέχουν στις κινητοποίησεις στο πλαίσιο του κινήματος των «κίτρινων γιλέκων» και να τους υποχρεώνουν να βάλουν τα χέρια πίσω από τα κεφάλια.

Οι εικόνες καταγράφηκαν στο Μαντ-λα-Ζολί όπου συνελήφθησαν συνολικά 153 άτομα ανάμεσα στα οποία και μαθητές ηλικίας 12 ετών.

Οι αστυνομικοί ακούγονται να φωνάζουν προς τους συλληφθέντες τις κατηγορίες που αντιμετωπίζουν.

Σύμφωνα με τον αστυνομικό διευθυντή που ήταν επικεφαλής της επιχείρησης τα άτομα συνελήφθησαν για «συμμετοχή σε ένοπλη οχλαγωγία» έπειτα από συγκρούσεις και καταστροφές προσθέτοντας ότι με αυτό τον τρόπο ήθελε να «διακόψει μια διαδικασία εκτός ελέγχου».
Οι εικόνες αυτές ήρθαν λίγα 24ωρα πριν τις νέες μεγάλες κινητοποιήσεις που ετοιμάζουν τα «κίτρινα γιλέκα» το Σάββατο σε όλη τη Γαλλία.

Για λόγους ασφαλείας, μάλιστα, θα παραμείνουν κλειστά εμβληματικά αξιοθέατα των Παρισίων όπως το μουσείο του Λούβρου και ο πύργος του Άιφελ με την γαλλική κυβέρνηση να ανακοινώνει ότι θα προχωρήσει σε «έκτακτα μέτρα» με περισσότερους από 65.000 αστυνομικούς στο δρόμο.

Μεταξύ των λύσεων που εξετάζονται είναι η χρήση τεθωρακισμένων οχημάτων της χωροφυλακής ή η παρουσία στρατιωτικών για την ενίσχυση των μόνιμων φρουρών ασφαλείας των κτιρίων της κυβέρνησης και άλλων θεσμών.



-

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"


-