GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

ΟΙ ΔΎΟ ΓΈΝΙΤΣΑΡΟΙ - Άσυλο στον Ερντογάν βρήκε ο Ράμα

- Από ανάρτηση της ιστοσελίδας της Προεδρίας της Τουρκίας πληροφορείται τις τελευταίες ώρες η αλβανική κοινή γνώμη και τα ΜΜΕ ...

-



Από ανάρτηση της ιστοσελίδας της Προεδρίας της Τουρκίας πληροφορείται τις τελευταίες ώρες η αλβανική κοινή γνώμη και τα ΜΜΕ της χώρας που βρίσκεται ο Πρωθυπουργός της.

Είναι στην Κωνσταντινούπολη κι έγινε δεκτός με το γνωστό και συνηθισμένο πλέον θερμό τρόπο απ τον πνευματικό του ηγέτη και καλό πατέρα των Αρναούτ, Ρετσέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Τα αλβανικά ΜΜΕ δείχνουν έκπλητα καθώς η αλβανική πρωτεύουσα βράζει κυριολεκτικά απ' τις διαδηλώσεις των φοιτητών αλλά και κατοίκων των οποίων τα σπίτια κατεδαφίζονται από πολειδομική ανάπλαση της κυβέρνησης.
Οι πολίτες είναι εξοργισμένοι λόγω των άνευ αποζημίωσης κατεδαφήσεων αλλά και απ το κόστος του έργου και την όλη διαδικασία ανάθεσης που μοιρίζει διαφθορά.

Οι φοιτητικές κινητοποιήσεις πάντως σύμφωνα με δηλώσεις τους πρόκειται να συνεχιστούν προσλαμβάνοντας αντικυβερνητικό χαρακτήρα.

Οι αλβανοί κυβερνώντες διαχρονικά και ειδικά ο Έντι Ράμα όσες φορές βρέθηκαν σε δύσκολες περιστάσεις είτε έχουν προσφύγει για προστασία στην Τουρκία είτε έχουν καλέσει για επίσκεψη τούρκους αξιωματούχους που δεν το έχουν αρνηθεί.

Να σημειωθεί ότι κατά τη συζήτηση τέλη Νοεμβρίου στην Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου του Ψηφίσματος για τις διαδικασίες ενσωμάτωσης της Αλβανίας, ευρωβουλευτές διαφόρων πολιτικών χώρων κάλεσαν την αλβανική πολιτική ηγεσία να ξεκαθαρίσει τη θέση της σχετικά με τον εναγκαλιασμό με το καθεστώς Ερντογάν.

Ο Ράμα δείχνει να σηκώνει το γάντι...

(Πύρρο)


ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"


-