GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Ο Τσίπρας άνοιξε τον Ασκό του Αιόλου: Απίστευτο βίντεο – πρόκληση των Σκοπιανών στη Νάουσα με τραγούδια για τη «Μακεδονία του Αιγαίου»!

- Οι Σκοπιανοί μάς κοροϊδεύουν και παράλληλα λοιδορούν την ελληνική κυβέρνηση που συμφώνησε για το όνομα Μακεδονία και πανηγυ...

-



Οι Σκοπιανοί μάς κοροϊδεύουν και παράλληλα λοιδορούν την ελληνική κυβέρνηση που συμφώνησε για το όνομα Μακεδονία και πανηγυρίζει κιόλας.
Αυτό που παρουσιάζει η κυβέρνηση ως «λύση» στο Σκοπιανό είναι στην πραγματικότητα ένας οδυνηρός εθνικός συμβιβασμός.

Αυτό το οποίο διατηρήσαμε με πολλούς αγώνες, με πολλές θυσίες σε χρόνια δύσκολα, το παρέδωσε ο Αλέξης Τσίπρας εν μία νυκτί.

Παρέδωσε το όνομα Μακεδονία και αναγνώρισαν στους Σκοπιανούς “μακεδονική” ταυτότητα και “μακεδονική” γλώσσα.
Αναγνωρίζουν κράτος με το όνομα “Νorth Macedonia” που θα μεταφράζεται σε όλες τις γλώσσες.
Δηλαδή «Βόρεια Μακεδονία».
Ποιο “erga omnes”, ποια είναι η Νότια Μακεδονία;
Το λεγόμενο “erga omnes” πήγε περίπατο!
Όλα αυτά λαμβάνουν χώρα, με την… ευγενική χορηγία του Βερολίνου.
Η μεταπολεμική Γερμανία, που τόσο ζημιά έκανε στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο στην Ελλάδα, είναι παρούσα και αποφασισμένη να πατήσει πόδι στα Βαλκάνια, έστω κι αν χρειαστεί να καταπατήσει Συνθήκες, να αλλάξει τα σύνορα, να φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή των ανθρώπων που τα κατοικούν, για να επιβάλει τη θέλησή της.

ΒΙΝΤΕΟ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΕΠΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ

Τι αναφέρει Σκοπιανό ΜΜΕ.

«Το βίντεο καταγράφηκε στην Ελλάδα, στην περιοχή ‘Νεγκούσκατα’(;), κοντά στην Βόντεν (Νάουσα στο χωριό που στα ελληνικά το λένε Μαρίνα», γράφει το σλαβικό δημοσίευμα των Σκοπίων.
Στο οποίο παρουσιάζονται οι καλεσμένοι της ετήσιας μακεδονικής γιορτής με τον Βλάτκο Μιλαντινόφσκι και την ομάδα ‘Μακεδονικό Μεράκι’ που αποτελείται από ‘Μακεδόνες’, από την Ελλάδα, αναφέρει το echedoros.

Το κύριο μήνυμα μεταδίδεται μέσα από το τραγούδι, στη ‘μακεδονική’ συγκέντρωση, σε αυτόν τον ελληνικό χώρο, καθώς λένε οι στίχοι:

«Λένε ότι δεν υπάρχουμε
Ότι δεν είμαστε εδώ
Λένε ότι δεν υπάρχουμε
Αλλά είμαστε εδώ
Είμαστε εδώ πριν από τον Ιησού,
Στη γη μας τη Μακεδονία.
Είμαστε εδώ και παραμένουμε
Και το ιερό μας όνομα δεν αλλάζει».

Το μακεδονικό κόμμα στην Ελλάδα πραγματοποίησε την εκδήλωση και οι καλεσμένοι προσκλήθηκαν στην παραδοσιακή μακεδονική γιορτή.

Δείτε το βίντεο:

-

Αυτά να τα βλέπουν ορισμένοι που ισχυρίζονται πως η Συμφωνία των Πρεσπών δεν θα επιφέρει αλλαγές. Πολύ απλά ανοίγει ο Ασκός του Αιόλου.

Εξάλλου, μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό των Σκοπίων ο πρωθυπουργός της πΓΔΜ πριν δύο ημέρες, υποστήριξε ότι με την συμφωνία των Πρεσπών ενισχύεται η αξιοπρέπεια της «Μακεδονίας», ούτε καν της Βόρειας, όπως δείχνει το βίντεο.
«Έως τώρα ήμασταν η FYROM», προσέθεσε και συνέχισε:

«Κανείς δεν μπορεί να υποτιμήσει ούτε την ταυτότητα ούτε την γλώσσα της πΓΔΜ που είναι μακεδονική».

Παράλληλα ο Ζόραν Ζάεφ εξέφρασε την βεβαιότητα ότι τα Σκόπια θα ενταχθούν στο ΝΑΤΟ και την Ε.Ε., καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ κατήργησε το ελληνικό βέτο, και σημείωσε ότι θα βρεθούν οι 80 βουλευτές που απαιτούνται για την Τρίτη ψηφοφορία στην Βουλή της πΓΔΜ.


-

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"


Πηγή: .pentapostagma
crashonline.gr