GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Ανατριχιαστικές στιγμές από τη δολοφονία της φοιτήτριας στη Ρόδο -Πώς ο Αλβανός φονιάς τη σκότωσε και τη μετέφερε

- Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από τη δολοφονία και την εξαφάνιση του πτώματος της 21χρονης φοιτήτριας στην Ρόδο έρχονται στο φως της...

-
Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από τη δολοφονία και την εξαφάνιση του πτώματος της 21χρονης φοιτήτριας στην Ρόδο έρχονται στο φως της δημοσιότητας.
Βίντεο που μπορείτε να δείτε παρακάτω δείχνει τους φονιάδες της άτυχης κοπέλας να την μεταφέρουν σαν τσουβάλι στην καρότσα αγροτικού!

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ της Ρόδου, ο δολοφόνος της Ελένης Τοπαλούδη είναι ο 19χρονος Αλβανός Λουτσάι Αλέξανδρος ο οποίος έχει ομολογήσει και ο φερόμενος συνεργός 20χρονος Ροδίτης, Μανώλης Κούκουρας.







Ο 20χρονος που εμπλέκεται στην υπόθεση είναι από τη Λίνδο και έχει απασχολήσει πολλές φορές στο παρελθόν Αρχές και σχολεία λόγω του κακού του χαρακτήρα, που σε πολλές περιπτώσεις έφτασε στα όρια και στην Αστυνομία.

Πρόκειται για τον Μανώλη Κούκουρα, 20 χρόνων που ζει στη Λίνδο, η οικογένεια του έχει τρία – τέσσερα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στους Πεύκους, εστιατόρια, κινέζικο εστιατόριο, καφετέριες και μικρό ξενοδοχείο.

Μόλις έγινε γνωστό το όνομα και του Αλβανού: Πρόκειται για τον 19χρονο Λουτσάϊ Αλέξανδρο.

Οι δύο νεαροί είχαν μεταβεί  στο σπίτι της νεαρής και την έπεισαν  να πάνε βόλτα στο εξοχικό του Μανώλη τον οποίο είχε γνωρίσει από το καλοκαίρι.
Εκεί της ζήτησαν να συνευρεθεί μαζί τους  και εκείνη αρνήθηκε.
Τότε ο ένας εκ των δύο την κτύπησε  στο κεφάλι. 
Εκείνη  ζαλίστηκε και έπεσε κάτω.
Τρίτο άτομο ίσως να έδωσε την ιδέα να φορτωθεί στο φορτηγάκι  και να πεταχτεί στη θάλασσα.

Αυτό έγινε και μάλιστα σε κοντινή απόσταση από το σπίτι του Μανώλη.
Τα ρούχα και προσωπικά αντικείμενα του κοριτσιού βρέθηκαν στο σημείο απ’ όπου την έριξαν στη θάλασσα.

Ακης Δημητριάδης, συνήγορος του Κούκουρα

Ο κ. Δημητριάδης πριν από λίγο δήλωσε πως ο Μανώλης Κούκουρας δεν έχει εμπλοκή στην δεύτερη φάση της υπόθεσης, δηλαδή, στο ρίξιμο της κοπέλας στη θάλασσα.
Αυτό, αν επαληθευτεί από τα υπόλοιπα στοιχεία φανερώνει εμπλοκή στην υπόθεση ενός ακόμη ατόμου που σίγουρα βοήθησε τον 19χρονο Αλβανό να κάνει την πράξη.

Ιατροδικαστής Ρόδου: Η φοιτήτρια μαρτύρησε στα χέρια των δολοφόνων της

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της άγριας δολοφονίας της φοιτήτριας στη Ρόδο.
Ο ιατροδικαστής που εξέτασε το άψυχο σώμα της κοπέλας αποκάλυψε ότι η άτυχη νεαρή μαρτύρησε στα χέρια των δολοφόνων της.

Τα ευρήματα δείχνουν ότι την κακοποίησαν βάναυσα και  ότι η κοπέλα ήταν ζωντανή όταν την πέταξαν στη θάλασσα. και αν την πήγαιναν στο νοσοκομείο, σήμερα θα ζούσε.

Δολοφονία φοιτήτριας: Σαν τσουβάλι στην καρότσα αγροτικού μετέφεραν το πτώμα

Οι εικόνες, που δημοσιεύτηκαν από το rodos-press, δείχνουν τον κόλπο «Φώκια» των Πεύκων που βρέθηκε η σορός της 21χρονης.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, στο ίδιο σημείο πέταξαν, επίσης, ότι άνηκε στην 21χρονη, όπως τα ρούχα της, και όλα τα προσωπικά της είδη, μερικά από τα οποία βρέθηκαν από τους δύτες που σάρωσαν την περιοχή για στοιχεία του εγκλήματος.

Όπως αναφέρει το rodos-press που δημοσιεύει τις παρακάτω φωτογραφίες, έχει βρεθεί βίντεο ασφαλείας στα οποία έχει καταγραφεί η μεταφορά της άτυχης κοπέλας από την εξοχική κατοικία στους Πεύκους -που έγινε το έγκλημα σύμφωνα με τα στοιχεία- επάνω στην καρότσα του αγροτικού φορτηγού οχήματος, όπου μάλιστα ένας εκ των δύο δραστών βρίσκονταν και αυτός καθισμένος στην καρότσα με το θύμα, φοβούμενοι μήπως και το θύμα ανακτήσει δυνάμεις και δραπετεύσει κατά τη μεταφορά του!

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, οι δυο άνδρες, αφού μετέφεραν τη νεαρή κοπέλα στην εξοχική κατοικία ενός εκ των δύο -η οποία απέχει περίπου 50 λεπτά με το αυτοκίνητο από το κέντρο της Ρόδου- απαίτησαν απο την ίδια να ενδώσει στις σεξουαλικές τους προτάσεις. 

Όταν εκείνη αρνήθηκε, τότε οι δύο άνδρες αντέδρασαν βίαια.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ένας εκ των δύο, συγκεκριμένα ο Αλβανός κατηγορούμενος, αναφέρει στην κατάθεσή του ότι ο Έλληνας φίλος του χτύπησε την φοιτήτρια με την συσκευή σιδερώματος στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να πέσει στο πάτωμα αναίσθητη, αποδίδοντας τον θάνατο της στη βίαιη και ξαφνική αντίδρασή του.

Λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα της Τρίτης, ο 19χρονος Αλέξανδρος με καταγωγή από την Αλβανία, «έσπασε» στις επίμονες και επαναλαμβανόμενες ερωτήσεις των ανακριτικών υπαλλήλων του Λιμενικού Σώματος στη Ρόδο και ομολόγησε την εμπλοκή του στη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη. 

Ποινικές διώξεις για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, καθώς επίσης και για βιασμό, άσκησε το βράδυ της Τρίτης ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Ρόδου κ. Φερεντίνος στους δύο κατηγορούμενους για την δολοφονία της φοιτήτριας οι οποίοι πρόκειται να οδηγηθούν αύριο στην ανακρίτρια για να απολογηθούν.

Το νέο στοιχείο που προέκυψε είναι και η απαγγελία κατηγοριών για βιασμό και η δίωξη ασκήθηκε με βάση την ομολογία του 19χρονου Αλβανού που έχει παραδεχθεί την εμπλοκή του ενώ ο 21χρονος Ροδίτης αρνείται κατηγορηματικά κάθε ανάμιξη.

Με βάση πάντως την ομολογία του 19χρονου η δολοφονία έγινε στο εξοχικό σπίτι της οικογένειας του 21χρονου στην περιοχή της Λίνδου λίγα χιλιόμετρα μακριά από την θαλάσσια περιοχή όπου βρέθηκε το πτώμα της άτυχης φοιτήτριας.

Την Τετάρτη οι δύο κατηγορούμενοι αναμένεται να προσαχθούν ενώπιον της ανακρίτριας Ρόδου, εκεί όπου αναμένεται να διαλευκανθούν αρκετά κενά που εξακολουθούν να υπάρχουν στις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή της η φοιτήτρια.

Στο μεταξύ, στο αεροδρόμιο Δημόκριτος της Αλεξανδρούπολης έφτασε το βράδυ της Τρίτης, η σορός της δολοφονημένης  Ελένης ενώ λίγη ώρα αργότερα ξεκίνησε η διαδρομή για το τελευταίο ταξίδι του κοριτσιού για το Διδυμότειχο.
Τραγικές φιγούρες στην υπόθεση αυτή οι γονείς της κοπέλας που βρίσκονταν στην ίδια πτήση και θα κηδέψουν το παιδί τους.

Εθνική οργή και κατάρες για τους νεαρούς στα social media

Άνθρωποι που τους γνώριζαν αλλά και άλλοι, που δεν είχαν συναντηθεί ποτέ με τους δύο νεαρούς, μπαίνουν στα προφίλ τους στο facebook και… τα σχόλιά τους, ξεχειλίζουν από οργή! 

Μάλιστα, πολλές είναι οι αναφορές για τον Έλληνα νεαρό, ο οποίος σύμφωνα με τα γραφόμενα, είναι γόνος πλούσιας οικογένειας. 

Καταγγελία – σοκ από δεύτερη κοπέλα

Ανάμεσα στα σχόλια στο Facebook, είναι και τα όσα αποκαλύπτει μία κοπέλα, για τους δύο νεαρούς που φέρονται να έχουν δολοφονήσει την φοιτήτρια στη Ρόδο.
Η ίδια αναφέρει ότι μία εβδομάδα πριν το έγκλημα, είχαν στείλει και σε εκείνη μήνυμα για να την βγάλουν βόλτα.
Εκείνη όμως αρνήθηκε και μάλιστα, μετά τη δολοφονία της κοπέλας έχει δώσει τη σχετική συνομιλία στην Αστυνομία.



-


-

-

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"






-
pronews.gr