GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

«Βράζει» η Αλβανία, απειλείται το καθεστώς: «Κάτω ο Έντι Ράμα» – «Κυβέρνηση κλεφτών και ναρκο-εμπόρων» – Αποσταθεροποίηση στα Τίρανα

- Κλίμα αποσταθεροποίησης έχει πυροδοτηθεί στην Αλβανία, με τις συνεχείς διαμαρτυρίες των φοιτητών, αλλά και των υπόλοιπων πολι...

-



Κλίμα αποσταθεροποίησης έχει πυροδοτηθεί στην Αλβανία, με τις συνεχείς διαμαρτυρίες των φοιτητών, αλλά και των υπόλοιπων πολιτών πλέον.
Το καθεστώς Ράμα απειλείται με κατάρρευση καθώς ο κόσμος έχει ξεσηκωθεί κατά των σκληρών οικονομικών μέτρων που έχουν επιβληθεί.

Τα Τίρανα δέχονται συνεχείς επιθέσεις από τους πολίτες, οι οποίοι κατηγορούν την κυβέρνηση για κακουργήματα, όπως αυτά της κλοπής και του εμπορίου ναρκωτικών ουσιών.

Είναι θέμα χρόνου η Αλβανία να βυθιστεί ξανά στο χάος, με καθαρή ευθύνη της κυβέρνησης του καθεστωτικού Έντι Ράμα, συνοδεία του αλυτρωτισμού και του εξτρεμιστικού εθνικισμού που τον χαρακτηρίζει.

Μια φθίνουσα (έως καταρρέουσα) οικονομία είναι απλά μια σπίθα στην πύρινη κόλαση του εθνικιστικού χάους που με μαθηματική ακρίβεια θα καταλήξει η Αλβανία.
Εκτός από την καταπίεση που έχουν υποστεί οι ίδιοι οι Αλβανοί, οι μειονότητες (ιδιαίτερα η ελληνική) που ζουν στην Αλβανία θα ξεσηκωθούν.

Ήδη ηχούν οι καμπάνες για τον Έντι Ράμα, αλλά αυτός δεν ακούει.
Η κατάκριση ακόμα και από τη διεθνή κοινότητα δεν πτοεί έναν εξτρεμιστή.

Οι κάτοικοι των πόλεων Σκόδρα, Λέζα και Καβάγια έχουν εξεγερθεί και διαμαρτυρήθηκαν σήμερα το απόγευμα, όπως είπαν, για την υψηλή τιμή του πετρελαίου, στις υψηλές τιμές των τροφίμων και σε άλλων προϊόντων στα οποία δεν έχει πρόσβαση ένας απλός Αλβανός, όπως σημειώνεται.

Πολλοί πολίτες από τη Σκόδρα έχουν αποκλείσει την πρόσβαση στην πόλη.
Μέσα στην πόλη φωνάζουν «Κάτω ο Έντι Ράμα», «Κυβέρνηση κλεφτών και ναρκο-εμπόρων».

Επίσης, στην πόλη Λέζα πολλοί πολίτες βγήκαν στους δρόμους διαμαρτυρόμενοι για την τιμή του πετρελαίου, αλλά και τους φόρους σε είδη πρώτης ανάγκης.
Οι κάτοικοι λένε ότι η κατάσταση είναι σοβαρή και ότι στην Αλβανία δεν μπορεί να ζήσει κανείς από έναν μισθό.

Το ίδιο και στην Καβάγια, οι πολίτες βγήκαν στους δρόμους με την εθνική σημαία φωνάζοντας να φύγει η κυβέρνηση που λεηλατεί το αλβανικό έθνος.

Αλβανία: «Οι φοιτητικές διαμαρτυρίες ‘καπελώνονται’ από την αντιπολίτευση»
Τώρα, δεν υπάρχει αμφιβολία, γράφει το αλβανικό δημοσίευμα, ότι οι διαμαρτυρίες των φοιτητών στα Τίρανα έχουν σφετερισθεί από τα πολιτικά κόμματα.

Ένας μακρύς κατάλογος με ονόματα ακτιβιστών από τα κόμματα PD και LSI εντοπίστηκαν στις διαμαρτυρίες και υποκινούν σε βία τους φοιτητές.

Εκτός από τα δύο κορυφαία κόμματα της αντιπολίτευσης που αναφέρθηκαν, στις φοιτητικές διαδηλώσεις έχει ενταχθεί και το κόμμα των Αλβανοτσάμηδων- PDIU, που εκπρόσωπός του έχει σταλεί στη διαμαρτυρία, όχι ένας απλός οπαδός αλλά μια υποψήφια βουλευτής του.

Πρόκειται για την Γκρέτα Τοπιάνα (φωτό), το κορίτσι που κρατά το πλακάτ στα χέρια της στη διάρκεια των διαδηλώσεων των φοιτητών.
Η Τοπιάνα ήταν από τις νέες υποψήφιες βουλευτές του PDIU στις εκλογές της 25 Ιουνίου του 2017.

Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες-συνεχίζει το δημοσίευμα- η υποψήφια βουλευτής έχει εμπλακεί ενεργά στις διαμαρτυρίες και έχει συμμετάσχει σε τηλεοπτικές εκπομπές προωθώντας το όραμα του κόμματός της.

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"



-
pentapostagma.gr