GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

«Βόμβα» Π. Καμμένου: «Θα παραιτηθώ από υπουργός αν ψηφιστεί από τα Σκόπια η συμφωνία των Πρεσπών» (Βίντεο)

- Την απόφασή του να παραιτηθεί από υπουργός και να αποσυρθεί από την κυβέρνηση, όταν ψηφιστεί η συμφωνία των Πρεσπών στη Βουλ...

-




Την απόφασή του να παραιτηθεί από υπουργός και να αποσυρθεί από την κυβέρνηση, όταν ψηφιστεί η συμφωνία των Πρεσπών στη Βουλή των Σκοπίων, ανακοίνωσε ο Πάνος Καμμένος, θέτοντας ουσιαστικά ένα συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα δεδομένου ότι ο Ζ. Ζάεφ έχει ανακοινώσει την 15η Ιανουαρίου ως ημερομηνία ολοκλήρωσης των διαδικασιών. 
Κατά την επίσκεψή του στην 1η στρατιά στη Λάρισα, μιλώντας στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας ανέφερε πως «αν συνεχίσει και ψηφιστεί η συνθήκη των Πρεσπών από την μεριά της πΓΔΜ εγώ θα παραιτηθώ από το υπ. Εθνικής Άμυνας αναλαμβάνοντας και το βάρος αυτής της ευθύνης, θα αποσυρθώ από την κυβέρνηση».
Σημειώνεται πως η τελευταία ψηφοφορία για τις αλλαγές στο Σύνταγμα της πΓΔΜ, η οποία αποτελεί και την τελευταία φάση της εφαρμογής της Συμφωνίας των Πρεσπών σε ό,τι αφορά τη γειτονική χώρα, θα πραγματοποιηθεί στις 15 Ιανουαρίου. 
Παράλληλα, ο Π. Καμμένος επανέλαβε πως, μετά τις δηλώσεις Ζάεφ περί «μακεδονικής» εθνότητας και γλώσσας η Συνθήκη των Πρεσπών είναι «νεκρή»:
«Mε τις τελευταίες δηλώσεις φαίνεται ότι έχουν αποφασίσει να συνεχίσουν τις αλυτρωτικές τους βουλήσεις πράγμα που πιστευω ότι μπορεί να οδηγήσει ουσιαστικά στην απαξίωση της συνθήκης αυτής που έτσι κι έτσι είναι νεκρή με αυτές τις δηλώσεις που αυτοί κάνουν ώστε να μη δημιουργηθεί πρόβλημα και να πάμε με ομαλότητα».

-
Πηγή: Λίμπεραλ

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"


-