GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

ΤΑ "ΣΤΑΛΙΝΙΔΙΑ" ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΘΕΪΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΦΙΜΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ!

- 537 συνολικά επιθέσεις έχουν γίνει εναντίον Ναών και Μοναστηριών μας σε όλη την Ελλάδα, αλλά ουδείς προέβαλε ή έδωσε σημασία! ...

-


537 συνολικά επιθέσεις έχουν γίνει εναντίον Ναών και Μοναστηριών μας σε όλη την Ελλάδα, αλλά ουδείς προέβαλε ή έδωσε σημασία! Μερικές από τις άνανδρες αυτές επιθέσεις ήταν βομβιστικές, αλλά ουδείς και πάλι έψαξε βαθιά τι συμβαίνει.

Ομάδες αναρχικών και ακροαριστερών - όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις - έχουν αλωθεί από ξένους και εγχώριους πρακτορίσκους, ώστε ταΐζοντας "ιδεολογικά" κίνητρα ανόητους και αφελείς νεαρούς, να τους κάνουν τρομοκρατικό όπλο στα χέρια τους, για την ποδηγέτηση της Ελλάδας, βάση ξένων κυρίως οικονομικών και γεωπολιτικών συμφερόντων.

Κανείς μη φοβηθεί, κανείς μη λυγίσει - αργά ή γρήγορα θα συλληφθούν από δικό τους λάθος ή από εσωτερική διάσπαση και θα τα μάθουμε όλα, κυρίως για τους ηθικούς αυτουργούς και καθοδηγητές τους!

Ελλάδα σημαίνει Ορθοδοξία

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"