GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Έκρηξη βόμβας στον ΣΚΑΪ – Έγινε αισθητή εκατοντάδες μέτρα από το κτήριο - « Ηθελαν νεκρούς», λένε οι αξιωματικοί

- Ισχυρή έκρηξη βόμβας σημειώθηκε στις 02.35 στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ στο Φάληρο. Πριν από την έκρηξη, περί τη 01.45, άγνωστος ...

-

Ισχυρή έκρηξη βόμβας σημειώθηκε στις 02.35 στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ στο Φάληρο.
Πριν από την έκρηξη, περί τη 01.45, άγνωστος τηλεφώνησε στον τηλεοπτικό σταθμό ANT1 και προειδοποίησε ότι επρόκειτο να εκραγεί βόμβα σε σαράντα πέντε λεπτά της ώρας.

Η περιοχή αποκλείστηκε έγκαιρα από την αστυνομία και, πράγματι, η έκρηξη σημειώθηκε στον χρόνο που είχε δώσει ο άγνωστος, χωρίς να υπάρξουν τραυματισμοί.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ζημιές αφορούν τις τζαμαρίες στο ισόγειο και τον πρώτο όροφο ενώ δεν είναι δυνατόν να διαπιστωθεί η έκταση της ζημιάς.

Η έκρηξη έγινε αισθητή πολλές εκατοντάδες μέτρα από το κτήριο του ΣΚΑΪ, προκαλώντας ανησυχία στους κατοίκους των γύρω περιοχών.
Η Τροχαία έχει διακόψει την κυκλοφορία στο σημείο γίνεται εκτροπή των αυτοκινήτων προς τη Γλυφάδα και προς τον Πειραιά από την παλιά παραλιακή οδό.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, στο σημείο της έκρηξης βρέθηκε σάκος μέσα στον οποίο ήταν τοποθετημένος ο αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός.






Σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα από κλιμάκιο πυροτεχνουργών για τη συγκέντρωση στοιχείων και υπολειμμάτων του μηχανισμού.

-
Η οδός Εθνάρχου Μακαρίου και στα δυο ρεύματα της καθώς και οι παράπλευρες οδοί παραμένουν αποκλεισμένες από άνδρες της ΕΛ.ΑΣ.

Λίγη ώρα μετά, περίπου στις 04:00, το δρόμο μπροστά από το κανάλι έκλεισε και μία κλούβα των ΜΑΤ.

Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για το συμβάν:

«17-12-2018 ΩPA 02.35 EKPHΞH A.E.M ΣTHN OΔO EΘNAPXOY MAKAPIOY ΣTO NEO ΦAΛHPO ΠΛHΣION EΓKATAΣTAΣEΩN THΛEOΠTIKOY ΣTAΘMOY.
ΔE ΣHMEIΩΘHKAN TPAYMATIΣMOI ATOMΩN.
EIXAN ΠPOHΓHΘEI ΠPOEIΔOΠOIHTIKA THΛEΦΩNHMATA ΣE MME KAI H ΠEPIOXH EIXE AΠOKΛEIΣTEI AΠO TIΣ AΣTYNOMIKEΣ ΔYNAMEIΣ”.

Στο σημείο βρέθηκε και η υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη, συνοδευόμενη από τον αρχηγό της ΕΛΑΣ αντιστράτηγο Αριστείδη Ανδρικόπουλο, προκειμένου να ενημερωθεί για την έκρηξη βόμβας που σημειώθηκε στις 02.35 με στόχο τον τηλεοπτικό σταθμό.

Η στιγμή της έκρηξης:













-
ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"




-