GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Καμμένος: Αυτά είναι τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ που εμπλέκονται με την τρομοκρατία και την 17Ν

- Όπως φαίνεται ξεκίνησαν τα παρατράγουδα. Ο Καμμένος ενέπλεξε μέλη του ΣΥΡΙΖΑ με την τρομοκρατία και τη 17Ν. Ποια είναι αυτά;...

-



Όπως φαίνεται ξεκίνησαν τα παρατράγουδα.
Ο Καμμένος ενέπλεξε μέλη του ΣΥΡΙΖΑ με την τρομοκρατία και τη 17Ν. Ποια είναι αυτά;

Στην χθεσινή επική γκάφα του Αλέξη Τσίπρα από το βήμα της Βουλής κατά τη διάρκεια της συζήτησης του προϋπολογισμού, αναφέρεται ενημερωτικό σημείωμα της Νέας Δημοκρατίας, παραθέτοντας αποσπάσματα από το βιβλίου του Πάνου Καμμένου και στα όσα έγραφε για την 17Ν και την τρομοκρατία.

Στο ίδιο σήμειωμα μάλιστα, η ΝΔ αναφέρει πως «επειδή προφανώς ο πρωθυπουργός δεν έχει διαβάσει το βιβλίο του “Τρομοκρατία, Θεωρία και Πράξη”, τού θυμίζουμε μερικά χαρακτηριστικά αποσπάσματα.
Τώρα που έρχονται γιορτές ελπίζουμε να βρει το χρόνο να διεισδύσει στον πνευματικό κόσμο του Πάνου του Καμμένου».

-
Ιδού τα αποσπάσματα από το βιβλίο: «Mήτρα της τρομοκρατίας θεωρείται η Νέα Ελλαδική Αριστερά την οποία συγκρότησαν διάφορες μικρές ομάδες εγχώριων σπουδαστών και διανοούμενων του εξωτερικού από τα τέλη της δεκαετίας του 1960».

«Μια εξ αυτών, το Κίνημα της 20ής Οκτώβρη, έχει ιδρυτικό μέλος τον Νίκο Μανιό. Τα κοινά χαρακτηριστικά όλων αυτών των οργανώσεων ήταν μεταξύ άλλων η άποψη πως πρέπει να χρησιμοποιηθούν αμέσως βίαια ένοπλα μέσα και η κοινωνική ανατροπή με στόχο την άμεση, όχι απώτερη, επιβολή ενός αυτόνομου, αντιγραφειοκρατικού σοσιαλιστικού καθεστώτος.

Οι τρομολάτρες συμπαθούντες προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη, διότι μιλούν για ένοπλη λαική βία, αλλά δεν είναι καθόλου λαική. {…} Δεν πρόκειται για επαναστατικό, αλλά για δολοφονικό αγώνα.»

Ποιους κατονομάζει ο κ. Καμμένος ως «τρομολάτρες συμπαθούντες» συνεχίζει η Νέα Δημοκρατία και απαντά:

«Μεταξύ άλλων την αντιπρόεδρο της Βουλής Τασία Χριστοδουλοπούλου, τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Μανιό και τη σύζυγό του Μαργαρίτα Γιαραλή, τον υπουργό Ναυτιλίας Φώτη Κουβέλη, τον πρώην πρόεδρο του ΣΥΝ Νίκο Κωνσταντόπουλο και την πρώην σύζυγό του Λίνα Αλεξίου, και τον πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Περικλή Κοροβέση.»

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"


-