GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Και στην Φλώρινα κατάληψη για τη Μακεδονία μας (video)

- Με καταλήψεις ξεκίνησαν από σήμερα τις κινητοποιήσεις τους οι μαθητές σχολείων δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της Φλώρινας, ενόψ...

-



Με καταλήψεις ξεκίνησαν από σήμερα τις κινητοποιήσεις τους οι μαθητές σχολείων δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της Φλώρινας, ενόψει του αυριανού μαθητικού συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία, που θα πραγματοποιηθεί στον πεζόδρομο της πόλης, στις 12 το μεσημέρι.
Στο κάλεσμα τους, μέσω διαδικτύου, οι μαθητές αναφέρουν:


-
«Τα 15μελή μαθητικά συμβούλια και οι μαθητές όλων των σχολείων της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Φλώρινας, καλούν όλους τους πολίτες της Φλώρινας στο μαθητικό συλλαλητήριο για τη Μακεδονία μας που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 12:00 στον κεντρικό πεζόδρομο της Φλώρινας.
Θα προηγηθεί νωρίτερα μαθητική πορεία από τα σχολεία με προορισμό τον κεντρικό πεζόδρομο της Φλώρινας.

-

Σας καλούμε όλους, ανεξαρτήτως ηλικίας, για να ενώσουμε τις φωνές μας για τη Μακεδονία μας!».
Στο video που ακολουθεί μιλούν για τις καταλήψεις και το συλλαλητήριο οι: Ευθύμης Ψαλλίδας, πρόεδρος 15μελούς του 2ου ΓΕΛ Φλώρινας, Χρήστος – Νικόλαος Ζάρος, αντιπρόεδρος 15μελούς του 2ου ΓΕΛ Φλώρινας, Αθηνά Μαβίδου, μέλος 15μελούς του 2ου ΓΕΛ Φλώρινας, Αλέξανδρος Τσιγγέλης, πρόεδρος 15μελούς του 1ου ΓΕΛ Φλώρινας και Βαλάντια Χουστουλάκη, μέλος 15μελούς του 1ου ΕΠΑΛ Φλώρινας.

-
ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"