GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Eκπαιδευτικοί καλούν σε «τσάκισμα» των μαθητών που διαδηλώνουν για την Μακεδονία!

- Καθηγητές Πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας καλούν σε «τσάκισμα» των μαθητών που διαδηλώνουν για την Μακεδονία! Αυξάνονται οι...

-


Καθηγητές Πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας καλούν σε «τσάκισμα» των μαθητών που διαδηλώνουν για την Μακεδονία!

Αυξάνονται οι φωνές που ζητούν την παρέμβαση του Εισαγγελέα.

Έκκληση δε στα μαθητικά συμβούλια, τους εκπαιδευτικούς και τους συλλόγους γονέων «να απομονώσουν τις φασιστικές κραυγές», απηύθυνε ο υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Γαβρόγλου.

Ανακοίνωση της Α’ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης, δημοσίευσε η ιστοσελίδα του ραδιοφώνου του ΚΚΕ.
Στην ανακοίνωσή τους οι συνδικαλιστές δηλώνουν απροκάλυπτα ότι «το τσάκισμα του φασισμού είναι υπόθεση του εργατικού – λαϊκού κινήματος» και σπεύδει να προαναγγείλει ότι «η ΕΛΜΕ θα στηρίξει με όλα τα μέσα και θα καλύψει όλες τις ενέργειες συναδέλφων στα σχολεία τους ενάντια στο φασισμό και τον εθνικισμό»!
Το γεγονός ότι συνδικαλιστική οργάνωση κάνει λόγο για… «κάλυψη» ενεργειών που θα πράξουν «συνάδελφοί» τους στην κατεύθυνση «Έξω οι φασίστες από τα σχολεία» (που απαντάται στην αρχή αυτής της ανακοινώσεως), αλλά και σε συνεργασία με αναρχικούς – αλληλέγγυους, όπως προσφάτως έπραξε η Ε’ ΕΛΜΕ Ανατολικής Αττικής.

Εντείνονται οι φωνές ότι θα πρέπει να παρέμβει κάποιος Εισαγγελέας, ώστε να τιμωρηθούν αυτοί που απειλούν παιδιά.

Κάποιοι διατείνονται ότι οι συγκεκριμένοι άνθρωποι δεν πρέπει να ασκούν πλέον το λειτούργημα του εκπαιδευτικού, το οποίο προσβάλλουν με την συμπεριφορά τους.

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"


-