GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Τρομερός Πετρούνιας: Παγκόσμιος πρωταθλητής στη Ντόχα - Με ελληνική "ψυχή" νίκησε και τους αφόρητους πόνους -Βίντεο

- Ο Λευτέρης Πετρούνιας ήταν συγκλονιστικός και στον τελικό του 48ου Παγκοσμίου πρωταθλήματος γυμναστικής στη Ντόχα στους κρίκους, ...

-

Ο Λευτέρης Πετρούνιας ήταν συγκλονιστικός και στον τελικό του 48ου Παγκοσμίου πρωταθλήματος γυμναστικής στη Ντόχα στους κρίκους, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο ξανά, και έγραψε ιστορία με τα ρεκόρ που σημείωσε.
Ο Έλληνας αθλητής αποτελεί πλέον μύθο της γυμναστικής και του συγκεκριμένου αθλήματος, μπαίνει στο κλαμπ των τριών καλύτερων αθλητών στα 105 χρόνια της ιστορίας του θεσμού.




Η προσπάθεια του ήταν απίστευτη, ξεπέρασε τους πόνους που είχε στον ώμο, εκτέλεσε άψογα το πρόγραμμά του και πάει για ένα ακόμα χρυσό μετάλλιο-3ο σε παγκόσμιο πρωτάθλημα-, καθώς συγκέντρωσε 15.366 πόντους (ξεκίνησε 1ος από τους οκτώ του τελικού).


-

Ο Λευτέρης Πετρούνιας παρέμεινε για 27 γύρους αήττητος (2,5 χρόνια) στο συγκεκριμένο αγώνισμα (προκριματικοί και τελικοί).
Ο έλληνας αθλητής μπήκε στο «τοπ 3» των κορυφαίων στους κρίκους στα 115 χρόνια ιστορίας του θεσμού.
Επίσης, ο παγκόσμιος πρωταθλητής έφτασε σε συγκομιδή μεταλλίων και ξεπέρασε σε παγκόσμιους τίτλους τον συναθλητή του και πολυνίκη Έλληνα στα χρονικά του θεσμού, τον εξπέρ του μονόζυγου Βλάση Μάρα, ο οποίος έχει στην συλλογή του δύο χρυσά μετάλλια (Γάνδη 2001, Ντέμπρετσεν 2002) και ένα χάλκινο (Άαρχους 2006).
Τέλος, έγινε ο πρώτος σπεσιαλίστας με τρεις συνεχόμενους παγκόσμιους τίτλους μέσα στον 21ο αιώνα, σε οποιοδήποτε όργανο.
Ενδιάμεσα έχει τέσσερις νίκες ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, ενώ κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο.

-

Ο Έλληνας αθλητής έκανε υπερπροσπάθεια για να αγωνιστεί και να εκπροσωπήσει την Ελλάδα, μόλις λίγες ημέρες πριν μπει στο χειρουργείο, για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα στον ώμο του, που δεν τον αφήνει καν να προπονηθεί, αλλά παρόλα αυτά ήταν φανταστικός στην εμφάνισή του και βαθμολογήθηκε με 15.366 πόντους.


-

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"





-