GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Προσφυγικό: Τεράστιος κίνδυνος από το νέο ρόλο της Τουρκίας- Ερντογάν, ο άλλος Καντάφι και η κατάκτηση της Ευρώπης από το Ισλάμ

- Η Δύση έβαλε τον λύκο να φιλάει τα πρόβατα…. Η Τουρκία, χάρη στα Ηνωμένα Έθνη, θα είναι επίσημα υπεύθυνη για να αποφασίσει...

-



Η Δύση έβαλε τον λύκο να φιλάει τα πρόβατα….
Η Τουρκία, χάρη στα Ηνωμένα Έθνη, θα είναι επίσημα υπεύθυνη για να αποφασίσει όχι μόνο ποιος είναι πρόσφυγας αλλά και που θα τοποθετηθεί ή θα μεταφερθεί.
Γιατί είναι αυτό επικίνδυνο;
Υπενθυμίζεται μόνο πως οι τουρκικές κρατικές αρχές έχουν απειλήσει επανειλημμένως ότι θα πλημμυρίσουν την Ευρώπη με πρόσφυγες, όπως το μήνυμα του “σουλτάνου” στην Ευρώπη το 2016:

«Φώναξα όταν 50.000 πρόσφυγες βρίσκονταν στα σύνορα του Kapikule και αρχίσατε να ρωτάτε τι θα κάνατε αν η Τουρκία ανοίξει τις πόρτες, κοιτάξτε με – αν συνεχίσετε, αυτές οι συνοριακές πύλες θα είναι ανοιχτές” είχε πει….

Δεδομένων των τουρκικών απειλών, αυτός ο νέος επίσημος ρόλος για την Τουρκία πρέπει να προβληματίζει την Ευρώπη αλλά και την χώρα μας.

Η φιλοκυβερνητική τουρκική εφημερίδα Daily Sabah ανέφερε πρόσφατα:

«Η Υπηρεσία Προσφύγων των Ηνωμένων Εθνών έχει παραδώσει τη διαχείριση των διαδικασιών εγγραφής για τους πρόσφυγες στην Τουρκία στην αρχή της μετανάστευσης της χώρας, η ίδια η Γενική Διεύθυνση Μετανάστευσης της Τουρκίας θα εποπτεύει την εγγραφή των προσφύγων και θα καθορίζει το καθεστώς τους.
Θα πρέπει τώρα κανείς να απευθυνθεί στα τοπικά γραφεία της τουρκικής υπηρεσίας μετανάστευσης. ”

Η ανησυχία υφίσταται για τρεις βασικούς λόγους.

1. Τρομοκρατία

Τον Μάρτιο, ο Ερντογάν επιτέθηκε στον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμμανουέλ Μακρόν για την προσφορά του να μεσολαβήσει μεταξύ της Άγκυρας και των Σύριων Κούρδων.
Προειδοποίησε συγκεκριμένα:

«Με αυτή τη στάση, η Γαλλία δεν έχει κανένα δικαίωμα να διαμαρτύρεται για οποιαδήποτε τρομοκρατική οργάνωση, τρομοκράτη, τρομοκρατική επίθεση.
Όσοι κοιμούνται με τρομοκράτες, τους καλωσορίζουν στα παλάτια τους, θα καταλάβουν αργά ή γρήγορα το λάθος που έκαναν”.

Τον Απρίλιο, λίγες ώρες αφότου ένας άντρας “όργωσε” με το φορτηγό του πεζούς στο Münster, στη Γερμανία, ο Erdoğan επιτέθηκε εκ νέου προφορικά στη Γαλλία:
«… η παροχή υποστήριξης στην τρομοκρατία … η φιλοξενία τρομοκρατών στο παλάτι Elysée … Βλέπετε τι συμβαίνει στη Γερμανία, σωστά;
Το ίδιο θα συμβεί στη Γαλλία, η Δύση δεν θα μπορέσει να απελευθερωθεί από τον τρόμο. θα βυθιστεί καθώς τροφοδοτεί αυτούς τους τρομοκράτες ».

Δεν πρόκειται απλώς για απειλές από τον Ερντογάν που θα έπρεπε να αναγκάσουν την Ευρώπη να ξανασκεφτεί τις χαλαρές μεταναστευτικές της πολιτικές.
Τα τελευταία χρόνια, ευρωπαϊκές πόλεις – όπως το Μάντσεστερ, το Παρίσι, οι Βρυξέλλες, η Νίκαια, η Κοπεγχάγη, το Λονδίνο, το Άμστερνταμ, η Βαρκελώνη, η Τουλούζη, το Τρέβε, το Σεντ Ετιέν ντε Ρουβρέ, το Βερολίνο και η Στοκχόλμη έχουν πληγεί με τον έναν ή τον άλλον τρόπο.
Δεδομένου ότι πολλοί από τους τρομοκράτες που εμπλέκονται σε αυτές τις επιθέσεις ριζοσπαστικοποιήθηκαν και στρατολογήθηκαν από τζιχάντ ομάδες, τόσο στη Μέση Ανατολή όσο και στην Ευρώπη, η ανεξέλεγκτη μετανάστευση από χώρες με πλειοψηφία μουσουλμάνων φαίνεται επικίνδυνη.

Δεν πρόκειται μόνο για κερδοσκοπία και τυχοδιωκτισμό.
Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι ένας μεγάλος αριθμός Μουσουλμάνων παγκοσμίως υποστηρίζει την τρομοκρατία ή τη βία για λογαριασμό του Ισλάμ. 
Υπάρχουν επίσης αναφορές ότι το ISIS διεισδύει στην Ευρώπη μέσω της Ελλάδας, με μεταμφιεσμένους μακελάρηδες ως μετανάστες μεταξύ των προσφυγικών μαζών σύμφωνα με πρόσφατο ντοκιμαντέρ της Deutsche Welle «Τρομοκρατία στο καταφύγιο προσφύγων της Μόρια”:
”Πρόσφατα όλο και περισσότεροι πρόσφυγες από το Deir ez-Zor, ένα από τα τελευταία οχυρά του Ισλαμικού Κράτους στη Συρία, φτάνουν στο στρατόπεδο της Μόρια.
Από τότε φαίνεται ότι το έγκλημα στο στρατόπεδο πήρε μια νέα ποιότητα.
Οι Σύριοι λέγεται ότι ελέγχουν τις περισσότερες από τις παράνομες δραστηριότητες:
Οι δράστες συχνά επικαλούνται το νόμο της Σαρία ως δικαιολογία τους.”

2. Δημογραφικό

Μεταξύ των χωρών που κινδυνεύουν περισσότερο να μετατραπούν σε «δημογραφικές βόμβες», σύμφωνα με την έκθεση Business Insider τον Αύγουστο, είναι η Ισπανία, η Ιταλία, η Βουλγαρία, η Λετονία και το Ηνωμένο Βασίλειο.
Ένα χαμηλό ποσοστό γεννήσεων στους Ευρωπαίους αποτελεί, σύμφωνα με πληροφορίες, ένα κίνητρο εκ μέρους των αξιωματούχων της ΕΕ για την είσοδο μεγάλου αριθμού μουσουλμάνων μεταναστών προκειμένου να αντισταθμιστεί η συρρίκνωση των ευρωπαϊκών πληθυσμών.
Ένα άλλο κίνητρο έχει συνδεθεί με τη γήρανση του πληθυσμού της Ευρώπης.
Ένα άρθρο γνώμης του 2017 στο Forbes υποστήριξε:

«Εάν η Δυτική Ευρώπη θέλει να διατηρήσει τα κοινωνικά της οφέλη, οι χώρες της ΕΕ θα χρειαστούν περισσότερους εργαζόμενους.
Καμία θέση στον κόσμο δεν έχει ένας ηλικιωμένος πληθυσμός που δεν έχει να κάνει με το μωρό παρά με την ίδια την Ευρώπη.
Ενθάρρυνση της μετανάστευσης.
Η Ανατολική Ευρώπη είναι παλιά. ”

Ωστόσο, τέτοιες ιδέες έχουν ήδη τεθεί σε δοκιμασία.
Η Γερμανία, για παράδειγμα, για”να καλύψει τη ζήτηση για φθηνή εργασία σε μια ανερχόμενη μεταπολεμική οικονομία”, πήρε Τούρκους εργάτες. 
Παρόλο που το αρχικό σχέδιο ήταν για αυτούς τους εργαζόμενους να είναι προσωρινοί «για να εμποδίσουν τους Τούρκους επισκέπτες να γίνουν μετανάστες”, η πολιτική άλλαξε και οι εργαζόμενοι είχαν τη δυνατότητα να παραμείνουν για μεγάλες περιόδους και να φέρουν και τις οικογένειές τους.

Στα τέλη του 2011, σύμφωνα με την Deutsche Welle, «περίπου 2,5 εκατομμύρια άνθρωποι με Τουρκικό υπόβαθρο ζουν στη Γερμανία, δηλαδή είτε αυτοί είτε οι γονείς τους γεννήθηκαν στην Τουρκία, καθιστώντας τους το μεγαλύτερο μεταναστευτικό κομμάτι στη χώρα”.

Το αποτέλεσμα κατέστη σαφές τον Ιούνιο, όταν σχεδόν τα δύο τρίτα της τουρκικής κοινότητας στη Γερμανία υποστήριξαν τον Ερντογάν στις προεδρικές εκλογές.
Κατά ειρωνικό τρόπο, αυτό το ποσοστό είναι πολύ περισσότερο από την υποστήριξη που έλαβε στην ίδια την Τουρκία!!

Τρεις μήνες πριν από τις εκλογές, ο βουλευτής Alparslan Kavaklıoğlu, μέλος του κυβερνώντος κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (ΑΚΡ) της Τουρκίας, και ο επικεφαλής της Επιτροπής Ασφαλείας και Πληροφοριών του κοινοβουλίου δήλωσαν ότι η δημογραφία της Ευρώπης άλλαζε υπέρ των μουσουλμάνων:

«Η περιουσία και ο πλούτος του κόσμου κινούνται από τη Δύση στην Ανατολή, η Ευρώπη περνάει μια εποχή που είναι απύθμενη, ο πληθυσμός της μειώνεται και η γήρανση … 
Αλλά η Ευρώπη έχει αυτό το πρόβλημα: όλοι οι νεοφερμένοι είναι από το Μαρόκο, την Τυνησία, την Αλγερία, το Αφγανιστάν, το Πακιστάν, το Ιράκ, το Ιράν, τη Συρία και την Τουρκία ….
Τώρα είναι σε ένα τέτοιο επίπεδο που το πιο δημοφιλές όνομα στις Βρυξέλλες, είναι το Mohammed, το Melih [Malih] και ο τρίτο είναι το Ayşe [Aisha]. ”

Αν συνεχίσει αυτή η τάση, ο Kavaklıoğlu δήλωσε:

«Ο μουσουλμανικός πληθυσμός θα ξεπεράσει τον χριστιανικό πληθυσμό στην Ευρώπη … δεν υπάρχει κανένα μέτρο για αυτό, η Ευρώπη θα είναι μουσουλμανική, θα είμαστε αποτελεσματικοί εκεί, ο Αλλάχ θα είναι πρόθυμος, είμαι σίγουρος γι ‘αυτό”.

Το 2017, ο Ερντογάν κάλεσε τους Τούρκους που κατοικούν στην Ευρώπη να πολλαπλασιάζονται:

«Οι τόποι όπου εργάζεστε και ζείτε είναι τώρα οι πατρίδες σας και οι νέες χώρες … Κάνετε πέντε παιδιά – όχι μόνο τρία, γιατί είστε το μέλλον της Ευρώπης”.

Κρίνοντας από πρόσφατες αναφορές, αυτό το μέλλον δεν φαίνεται τόσο λαμπρό για τους Ευρωπαίους. 
Σύμφωνα με την Sun «Η τουρκική αστυνομία περιπολεί τώρα ανοιχτά”τουρκικές περιοχές «στο Βερολίνο …
Τα αυτοκίνητα που φέρουν το λογότυπο μιας ελίτ τουρκικής αστυνομικής μονάδας έχουν εντοπιστεί στους δρόμους του Βερολίνου – αλλά οι γερμανικές αρχές λένε ότι είναι αδύναμες να τους σταματήσουν. 
Τα οχήματα έχουν τις λέξεις Özel Harekat [Ειδική Λειτουργία] που γράφονται από την μια πλευρά μαζί με το λογότυπο της μονάδας και φαίνονται να κινητοποιούνται σε περιοχές της γερμανικής πρωτεύουσας με μεγάλους τουρκικούς πληθυσμούς».

3. Πολιτισμός

Η εισροή μαζικού αριθμού προσφύγων και μεταναστών από τις ισλαμικές δικτατορίες – ειδικά όταν η παγκόσμια τζιχάντ βρίσκεται σε άνοδο – έχει επηρεάσει βαθιά τον ευρωπαϊκό πολιτισμό.
Παρά τη φαντασίωση που εξακολουθούν να υποστηρίζουν ορισμένοι Ευρωπαίοι ότι οι μετανάστες θα ενσωματωθούν τελικά στις κοινωνίες των χωρών υποδοχής τους, το αντίθετο συνέβη.
Αυτοί οι Ευρωπαίοι που υπερασπίζονται τη μαζική και απεριόριστη μετανάστευση στο όνομα της «πολυπολιτισμικότητας» και της «πολυμορφίας» αγνοούν τη φύση των χωρών της πλειοψηφίας των Μουσουλμάνων από τις οποίες έρχονται οι μετανάστες.
Η έλλειψη ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας λόγου, η κατάχρηση ενάντια των γυναικών και των ομοφυλοφίλων, οι δολοφονίες τιμής, ο αντισημιτισμός και η βία κατά των μη μουσουλμάνων και των μουσουλμάνων «αποστατών» είναι χαρακτηριστικές για τις χώρες αυτές.
Αντί να ξεφύγουν από τα δεσμά των χωρών αυτών, πολλοί μετανάστες τις μεταφέρουν απλώς στην Ευρώπη.
Επιπλέον, αντί να απαιτούν οι μετανάστες να συμμορφώνονται με τα ευρωπαϊκά έθιμα και το εκάστοτε δίκαιο, ένα μεγάλο μέρος της Ευρώπης απλώς δεσμεύεται στη νέα πραγματικότητα.

Σύμφωνα με πρόσφατη έκθεση στο The Telegraph, για παράδειγμα:

«Ο νόμος για τη σαρία έχει αναγνωριστεί από βρετανικό δικαστήριο για πρώτη φορά αφού ένας δικαστής έλαβε απόφαση διαζυγίου ορόσημο … ότι ο γάμος των ισλαμιστών πίστης ενός αποξενωμένου ζευγαριού, που διεξήχθη σε μια τελετή που ονομάζεται nikah, εμπίπτει στο βρετανικό γαμικό δίκαιο, παρά το γεγονός ότι δεν είναι νομικά αναγνωρισμένο ως τέτοιο. ”

Το 2006, ο δικτάτορας της Λιβύης Μουαμάρ Καντάφι διακήρυξε ότι το Ισλάμ θα κατακτήσει την Ευρώπη «χωρίς να πυροβολήσει”.
Σήμερα, μόλις δώδεκα χρόνια αργότερα, ο Erdoğan φαίνεται να ενεργεί με βάση την ίδια αρχή.
Αυτό καθιστά ακόμη πιο καταστροφικό το γεγονός ότι τα Ηνωμένα Έθνη έδωσαν στην κυβέρνησή του την εξουσία να επικουρεί τους πρόσφυγες.
Η Ευρώπη πρέπει να προσέξει και να εκλέξει ηγέτες που κατανοούν τον κίνδυνο να χάσουν τη μάχη για την καρδιά, την ψυχή και τη δημοκρατία της ηπείρου.


ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"


-