GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Δέος για την Ελλάδα: Τι εντυπωσίασε την Μαρία Ζαχάροβα στην Αθήνα - "Το όνειρο έγινε πραγματικότητα" λέει η εκπρόσωπος του ΥΠΕΞ Ρωσίας

- Ενθουσιασμένη εμφανίστηκε η εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσίας, Μαρία Ζαχάροβα, από την επίσκεψή της στην Ελλ...

-



Ενθουσιασμένη εμφανίστηκε η εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσίας, Μαρία Ζαχάροβα, από την επίσκεψή της στην Ελλάδα, συστήνοντας μάλιστα τη χώρα μας και στους φίλους της στο Facebook.

«Το πολιτιστικό ταξίδι μου στην Ελλάδα έφτασε στο τέλος του.
Πριν από αυτό, είχα επισκεφθεί την Αθήνα πολλές φορές.
Πάντα όμως ως μέλος μιας επίσημης αντιπροσωπείας, και πάντα σύμφωνα με την κλασική διαδρομή «αεροδρόμιο-δουλειά-αεροδρόμιο».
Δεν μπορώ ούτε να το πιστέψω πως επιτέλους είδα όλα αυτά για τα οποία είχα διαβάσει τόσα πολλά, είχα σκεφτεί τόσα πολλά, είχα φανταστεί τόσα πολλά: τον Παρθενώνα, τις Καρυάτιδες, το ατελείωτο Αρχαιολογικό Μουσείο, την Αρχαία Κόρινθο, την εκκλησία της Αγίας Τριάδας στην Αθήνα, τα αρχαία θέατρα, τα μέρη που σύμφωνα με τους μύθους ο Ασκληπιός θεράπευε… Συνήθως όταν σε ρωτάνε για τις πρωτεύουσες του κόσμου «τι σου άρεσε περισσότερο;» Απαντάς «πολλά» ή «τα πάντα».
Αλλά όχι στην Αθήνα.
Η Ακρόπολη πραγματικά με εντυπωσίασε. Αναμενόμενα μεγαλοπρεπής και απροσδόκητα συναρπαστική», έγραψε η Ζαχάροβα στο Facebook.
























-
Λίγο πριν είχε συστήσει στους followers της να επισκεφθούν το Μουσείο Μπενάκη.



-
«Σας συμβουλεύω να επισκεφθείτε οπωσδήποτε το Μουσείο Μπενάκη στην Αθήνα, μια ιδιωτική συλλογή του επιχειρηματία και πρώην δημάρχου της πόλη Εμμανουήλ Μπενάκη.
Ο πρώτος όροφος, (είναι αφιερωμένος) από την Αρχαιότητα μέχρι το Βυζάντιο.
Αλλά ο δεύτερος… λαογραφική τέχνη, παραδοσιακές Ελληνικές στολές και διάφορα αντικείμενα παραδοσιακής εσωτερικής διακόσμησης».
«Τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα.
Ακρόπολη.
Παρθενώνας. Καρυάτιδες και μπλε ουρανός», σημειώνει στις αναρτήσεις της σύμφωνα με το sputniknews.gr.






















-
Αλλά και το Ναύπλιο φαίνεται πως ενθουσίασε την ρωσίδα εκπρόσωπο.
«Η Ελλάδα είναι τόσο διαφορετική.
Υπάρχει και αυτή η πόλη, το Ναύπλιο».

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"




-