GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Δημήτριος Κουκούτσης, Μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου της ΠΑΤ.ΡΙ.Ε - Είμαστε όλοι οι βουλευτές γλάστρες

- Την αδυναμία διενέργειας του κοινοβουλευτικού έργου των βουλευτών περιέγραψε ο ανεξάρτητος βουλευτής Μεσσηνίας, συνεργαζόμε...

-



Την αδυναμία διενέργειας του κοινοβουλευτικού έργου των βουλευτών περιέγραψε ο ανεξάρτητος βουλευτής Μεσσηνίας, συνεργαζόμενος με την Πατριωτική Ριζοσπαστική Ένωση, Δημήτρης Κουκούτσης, μιλώντας στο Ράδιο Έναντι και την εκπομπή “Εκλεκτικές Συγγένειες” με τον Ανδρέα Σταματόπουλο.
Ο κ. Κουκούτσης κατήγγειλε την αδιαφορία που δείχνουν οι υπουργοί, οι οποίοι δεν προσέρχονται στην Βουλή, προκειμένου να απαντήσουν στις ερωτήσεις των βουλευτών.
“Είναι σαν να ήμαστε όλοι γλάστρες, νιώθω σαν να παρασιτώ εις βάρος του ελληνικού λαού”, είπε ο Δ. Κουκούτσης, εξηγώντας πως ο τρόπος λειτουργίας της Βουλής έχει κάνει τους βουλευτές να μην έχουν αντικείμενο, καθώς ούτε νομοθετικό έργο γίνεται, ούτε οι επερωτήσεις και οι επίκαιρες ερωτήσεις απαντιούνται.
Συγκεκριμένα ο κ. Κουκούτσης έχει υποβάλλει ερώτηση στον κ. Τσακαλώτο σχετικά με την ανακαεφαλαιοποίηση και την αναδιάταξη του τραπεζικού τομέα και ο υπουργός συνεχώς αποφεύγει να απαντήσει.
Ο πρόεδρος του Συλλόγου Δανειοληπτών και Προστασίας Καταναλωτών Β. Ελλάδος κ. Χαράλαμπος Περβανάς με αφορμή της δηλώσεις του κ. Κουκούτση, είπε ότι:
“Είναι αδύνατον να υπάρχει μια σωστή διακυβέρνηση του τόπου, όσο εξακολουθούν οι κυβερνώντες να είναι απλοί διαχειριστές των εντολών που έρχονται απ’ έξω.”


-

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"




-