GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Κεραυνοί Τραμπ κατά Σόρος: Αυτός χρηματοδοτεί τους…

- Ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ κατηγόρησε σήμερα τον Αμερικανό δισεκατομμυριούχο Τζορτζ Σόρος ότι χρηματοδοτεί τους ακτιβιστές που ...

-


Ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ κατηγόρησε σήμερα τον Αμερικανό δισεκατομμυριούχο Τζορτζ Σόρος ότι χρηματοδοτεί τους ακτιβιστές που διαμαρτύρονται κατά του διορισμού του υποψηφίου του για το Ανώτατο Δικαστήριο Μπρετ Κάβανο, ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλικές επιθέσεις.

«Οι διαδηλωτές (…) που ουρλιάζουν στον ανελκυστήρα είναι επαγγελματίες που έχουν πληρωθεί για να δίνουν κακή εικόνα των γερουσιαστών.
Μην τους αφήσετε να την έχουν!» έγραψε στο Twitter ο Αμερικανός πρόεδρος λιγότερο από δύο ώρες πριν από μια κρίσιμη ψηφοφορία στη Γερουσία.
«Κοιτάξτε επίσης αυτά τα πανομοιότυπα πανό φτιαγμένα από επαγγελματίες.
Πληρώνονται από τον Σόρος και άλλους», πρόσθεσε, χωρίς να αναφέρεται σε συγκεκριμένα στοιχεία για να στηρίξει τους ισχυρισμούς του.

Χιλιάδες ακτιβιστές συγκεντρώθηκαν την Πέμπτη (χθες) στην Ουάσινγκτον στον λόφο του Καπιτωλίου, απέναντι από το Ανώτατο Δικαστήριο και το Κογκρέσο, κρατώντας πανό με μηνύματα όπως:
«Μην προδώσετε τις γυναίκες, ψηφίστε όχι».

Περισσότεροι από 300 διαδηλωτές προσήχθησαν από τις αρχές, περιλαμβανομένης της ηθοποιού Έιμι Σούμερ, εξαδέλφης του ηγέτη των Δημοκρατικών στη Γερουσία Τσακ Σούμερ, και του μανεκέν Έμιλι Ρατατκόφσκι.

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"
-
crashonline.gr