GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΗ: Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ! - Δριμύ κατηγορώ της προς το ΥΠΠΟ για την τραγική εγκατάλειψη του μεγάλου ελληνικού Μνημείου στην Αμφίπολη!

- Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ Η μεγάλη Ελληνίδα Αρχαιολόγος, που προσπάθησε το "σύστημα" ΣΥΡΙΖΑ να ακυρώσ...

-



Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Η μεγάλη Ελληνίδα Αρχαιολόγος, που προσπάθησε το "σύστημα" ΣΥΡΙΖΑ να ακυρώσει και να εκπαραθυρώσει, έχοντας στο πίσω μέρος του κολλημένου κρανίου του την προδοσία της Μακεδονίας και την παράδοση του ονόματός μας, αποστόμωσε τους πολέμιους της χώρας και της ψυχής της, από το 2ο συμπόσιο Βιώσιμης Τουριστικής Ανάπτυξης – Δυτικού Παγγαίου στις Σέρρες, δηλώνοντας με νόημα ότι "όταν λέμε Μακεδονία εννοούμε τη μία και Ελληνική Μακεδονία"!

"ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΛΥ"...

Η Κατερίνα αναφέρθηκε στα ευρήματα του Ταφικού Μνημείου, που πήγε ο ΣΥΡΙΖΑ και η Αυγή του να βγάλουν "ρωμαϊκό" και εξέφρασε την λύπη της για την τρομερή εγκατάλειψη του μνημείου από το 2014, κατηγορώντας ευθέως το ΥΠΠΟ της Κυβέρνησης Τσίπρα:

"Με πονάει πολύ!
Με πονάει...
Είναι μια μεγάλη πληγή και αυτή τη στιγμή πραγματικά είναι μια πολύ δύσκολη περίοδος να βλέπεις ένα Μνημείο εδώ και τέσσερα χρόνια να παραμένει στην αφάνεια, να παραμένει μόνο του, εγκαταλελειμμένο, από το ίδιο το Υπουργείο Πολιτισμού!
Αυτό είναι το θλιβερό"..

Όλους μας πονάει Κατερίνα.
Αλλά αγάντα.
Πίσω έχει η Μακεδονία το σπαθί!
Ερχόμαστε!
Από κάθε γωνιά της χώρας!
Από κάθε κλαδάκι του Ελληνισμού!
Από κάθε σπίθα της Ομογένειας!
Όλοι μαζί οι Έλληνες για την Μακεδονία και ολόκληρη την Ελλάδα μας και την τεράστια κληρονομιά της, όπως αυτή που ανέσκαψες μαζί με τον Μιχάλη στην Αμφίπολη!

Ο Αλέξανδρος επιστρέφει! Και αλίμονο στους πολεμίους του!


ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"



-