GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

ΚΑΤΑ ΜΕΤΩΠΟ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΜΟΣΧΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΓΙΑ ΠΑΡΟΧΗ ΑΥΤΟΚΕΦΑΛΟΥ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ.

- ΣΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ ΡΩΣΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑΣ. Εδώ και μήνες γράφουμε και ξαναγράψουμε και έχουμε δεχθεί καταιγιστικές...

-




ΣΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ
ΡΩΣΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑΣ.

Εδώ και μήνες γράφουμε και ξαναγράψουμε και έχουμε δεχθεί καταιγιστικές, χυδαίες επιθέσεις από πλήθος αναγνωστών που έχουμε ήδη μπλοκάρει για τις προθέσεις των Ρώσων μέσω του Πατριάρχη Μόσχας και με την αμέριστη βοήθεια του Ερντογάν να υφαρπάξουν το Οικουμενικό Πατριαρχείο στην Κωνσταντινούπολη με απώτερο στόχο να γίνει Οικουμενικό το Πατριαρχείο Μόσχας.
Μέσα σε αυτή την γεωστρατηγική επιδίωξη των Ρώσων, κυρίως επί της προεδρίας Πούτιν αλλά και παλαιότερα, εντάσσεται και η επιχείρηση των Ρώσων για αυτονόμηση του Αγίου Όρους από την Ελληνική διοίκηση ώστε σε δεύτερο χρόνο αυτή να περάσει σε Ρωσική διοίκηση.

ΘΑ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΓΙΑ 100στη ΦΟΡΑ.

ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΥΠΗΡΞΑΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ.
ΑΠΟ ΤΟ 1770 ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ.
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΖΗΤΗΜΑΤΟΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ, ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΔΙΩΞΗ ΤΟΥ ΤΙΤΟ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΣΕΡΒΩΝ.
ΚΑΝΕΙΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ Η ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΜΕ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΕΡΒΟΥΣ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ, ΠΑΡΟΤΙ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΒΑΡΟΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ.
ΟΥΤΕ ΟΙ ΣΕΡΒΟΙ, ΟΥΤΕ ΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΜΙΑΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΛΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ.
ΡΩΣΟΙ, ΣΕΡΒΟΙ, ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΩΤΟΙ ΑΠ' ΟΛΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΚΕΤΟ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ FYROM.
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ 100%
Διαβάστε προσεχτικά την ανακοίνωση του Πατριάρχη Μόσχας που δεν είναι από ρεπορτάζ κάπου ΜΜΕ, αλλά από το υπουργείο εξωτερικών του ίδιου του Πατριαρχείου Μόσχας.
ΥΣ
Όλα τα παραπάνω που γράψαμε δεν έχουν καμία σχέση με την εξωτερική πολιτική της Ελλάδας.
Το ταξίδι του Τσίπρα στη Μόσχα πρέπει να γίνει γιατί αυτό επιτάσσει η ρεαλιστή, εξωτερική πολιτική και τα συμφέροντα της Ελλάδας, παρότι εμπεριέχει μεγάλο ρίσκο για το ποια μπορούν να είναι τα θετικά αποτελέσματα για την Ελλάδα από μία τέτοια επίσκεψη, αυτή την περίοδο μεσούσης της τεράστιας, γεωστρατηγικής συμμαχίας Ρωσίας Τουρκίας.
Ίσως μετατραπεί σε μπούμερανγκ αλλά αυτό συμβαίνει συχνά στην εξωτερική πολιτική μιας χώρας.
Ίδωμεν


ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"



-