GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Μέτρα υπέρ των Αλβανών παίρνει η Κυβέρνηση – Υπό την προστασία της ΕΛ.ΑΣ Αλβανικά καταστήματα και στέκια – Αφωνία Τσίπρα στην πρόκληση Ράμα

- Mέτρα υπέρ των Αλβανών παίρνει η Κυβέρνηση. Την ώρα δηλαδή που προκαλούν οι Αλβανοί, στην ΕΛ.ΑΣ. έχει σημάνει συναγερμός...

-




Mέτρα υπέρ των Αλβανών παίρνει η Κυβέρνηση.
Την ώρα δηλαδή που προκαλούν οι Αλβανοί, στην ΕΛ.ΑΣ. έχει σημάνει συναγερμός, καθώς θεωρούν πως οι Έλληνες θα προκαλέσουν αντίποινα.

Σίγουρα υπάρχει οργή σε όλο τον Ελληνισμό, αλλά (ευτυχώς), δεν θα πέσουμε στο επίπεδο των Αλβανών. Βέβαια εάν προκληθούμε, θα υπάρχει άμεση απάντηση.
Το ζήτημα είναι ότι η Ελληνική Κυβέρνηση κρύβεται και δεν μας λέει ξεκάθαρα τι κρύβεται πίσω από την άνανδρη δολοφονία.

Ο Ε. Ράμα προκαλεί και ειρωνεύεται έναν νεκρό και η Αθήνα κοιμάται τον ύπνο του δικαίου.
Στην παρέμβασή του ο Αλβανός πρωθυπουργός αναφέρει τα εξής:

«Αγαπητοί γείτονες!
Αντί να χαρακτηρίζουμε απαράδεκτο το περιστατικό της απώλειας ζωής κάποιου που πυροβόλησε την αστυνομία μας, η οποία έκανε μόνο τη δουλειά της, ας ευχαριστήσουμε κι οι δύο χώρες τον Θεό, που δεν χάθηκε κανείς αθώος από μία εξτρεμιστική τρέλα».

Ετσι λοιπόν, η ΕΛ.ΑΣ. θέτει σε εφαρμογή σχέδιο για την προστασία πιθανών στόχων.
Τέτοιοι είναι η πρεσβεία της Αλβανίας και τα προξενεία, επιχειρήσεις και καταστήματα που ανήκουν σε άτομα αλβανικής καταγωγής και στέκια Αλβανών.
Παράλληλα, σε επιφυλακή βρίσκονται και τα σωφρονιστικά καταστήματα στα οποία κρατούνται Αλβανοί κατάδικοι. Από την ΕΛ.ΑΣ. φοβούνται μήπως ξεσπάσουν επεισόδια στις φυλακές.

Η ανησυχία στην ΕΛ.ΑΣ. είναι έντονη για την κατάσταση που διαμορφώνεται μετά τον θάνατο του 35χρονου Κωνσταντίνου Κατσίφα στην Αλβανία.
Να σημειωθεί, δε, ότι χθες το βράδυ πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από την πρεσβεία της Αλβανίας στην Αθήνα, με τους συγκεντρωμένους να ανταποκρίνονται σε διαδικτυακό κάλεσμα βορειοηπειρωτικών σωματείων της Αθήνας αλλά και κομμάτων, που διατράνωσαν με μία φωνή την οργή κατά των Τιράνων.

Εν μέσω της χλιαρής αντίδρασης των αρμόδιων πολιτικών και λίγο μετά την ανακοίνωση μέτρων προστασίας υπέρ των Αλβανών από τις ελληνικές αρχές δημοσιεύσαμε μια καταγγελία που ανατρέπει τα πάντα.

Σοκάρει η καταγγελία του προέδρου του Κεντρικού Συλλόγου Βορειοηπειρωτών, Μπάμπη Καραθάνου, στον Κωνσταντίνο Μπογδάνο και την εκπομπή Mea Culpa στον ΘΕΜΑ104,6 σχετικά με τον τρόπο θανάτου του Κωνσταντίνου Κατσίφα.

Σύμφωνα με πληροφορίες αυτοπτών που επικαλείται ο Μπάμπης Καραθάνος, οι Αλβανοί αστυνομικοί καταδίωξαν τον Έλληνα πολίτη μετά από επεισόδια στο χωριό Βουλιαράτες, τα οποία και υποκίνησαν ένστολοι της γείτονος.

Οι πηγές του κ. Καραθάνου, επισημαίνουν πως οι αλβανικές αρχές εξουδετέρωσαν το Κ.Κατσίφα: «τον έσυραν αιμόφυρτο και στη συνέχεια τον εκτέλεσαν με μία σφαίρα στο κεφάλι και μία στην καρδιά”.

Συγγενής του Κ. Κατσίφα: Στημένη η δολοφονία του ήρωα
«Καζάνι που βράζει» η Βόρεια Ήπειρος μετά την εκτέλεση του 35χρονου Κωνσταντίνου Κατσίφα, από τις ειδικές Αλβανικές δυνάμεις.

Σοκαρισμένοι οι συγγενείς του στη Λαμία, μιλούν για έναν ήρωα και για μια στημένη δολοφονία, ενώ χαρακτηρίζουν σημαδιακή την ημέρα της δολοφονίας του, ανήμερα της Εθνικής μας Επετείου, σε ένα μέρος όπου είναι θαμμένοι χιλιάδες Έλληνες, που πολέμησαν το έπος του 40.

-
Σημειώνεται, ότι ο Κατσίφας είχε υπηρετήσει στις Ειδικές Δυνάμεις του Ελληνικού Στρατού και σκόπευε να διαφύγει της σύλληψης περνώντας στην Ελλάδα.

Παρά τις καταγγελίες αυτόπτων μαρτύρων και την εμφανή σκοπιμότητα βιαιότητας και φόνου από τους Αλβανούς, η ελληνική κυβέρνηση παραμένει χλιαρή, έως αδρανής στις αντιδράσεις της, τη στιγμή που θα έπρεπε να προβεί σε επιθετικές διπλωματικές κινήσεις.

-

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"




-