GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

ΜΑΛΛΟΝ ΟΙ ΣΑΟΥΔΑΡΑΒΕΣ ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ.

- Στην φωτογραφία βλέπετε τον Σαουδάραβα δημοσιογράφο που εξαφανίστηκε από την ώρα που μπήκε στο προξενείο της Σαουδικής Αραβία...

-



Στην φωτογραφία βλέπετε τον Σαουδάραβα δημοσιογράφο που εξαφανίστηκε από την ώρα που μπήκε στο προξενείο της Σαουδικής Αραβίας στην Κωνσταντινούπολη για να πάρει ένα έγγραφο για να παντρευτεί.
Έξω τον περίμενε η αρραβωνιαστικιά του ( φωτό 3 )
Οι πληροφορίες που έχουμε είναι οι εξής:

1) Ο δημοσιογράφος δεν εξήλθε ποτέ από το προξενείο όρθιος και μόνος.

2) Οι κάμερες του προξενείου δείχνουν την είσοδο στο προξενείο του δημοσιογράφου αλλά όχι την έξοδο ( φωτό 2 )

-

3) Η Σαουδική Αραβία ακόμα δεν συνεργάζεται με τις αρχές στην Τουρκία και δεν δίνει το οκ για έρευνα εντός του προξενείου.

4) Ο Τραμπ πήρε θέση επίσημα και είπε πως αν εξακριβωθεί πως ο δημοσιογράφος δολοφονήθηκε η Σαουδική Αραβία θα υποστεί μεγάλες κυρώσεις από τις ΗΠΑ, αλλά όχι στους στρατιωτικούς εξοπλισμούς αλλά σε πολλά άλλα θέματα.

5) Οι Τούρκοι ζητούν να ερευνηθεί και το σπίτι του προξένου μαζί με τον κήπο του γιατί εκεί πήγαν, αλλά και αλλού, 2-3 αυτοκίνητα και μαύρα φορτηγάκια που μπορεί να είχαν μέσα τον δημοσιογράφο για να τον θάψουν.

-

6) Και τώρα το σπουδαιότερο:

Οι μυστικές υπηρεσίες της Τουρκίας αλλά και των ΗΠΑ έχουν στα χέρια τους την πρώτη φωτογραφία και ισχυρίζονται πως ο δημοσιογράφος με το που μπήκε στο προξενείο ενεργοποίησε το ρολόι που βλέπετε να φοράει και ηχογράφησε τα πάντα από αυτά που συνέβησαν εκεί μέσα μέχρι την εξαφάνισή του.
Αυτό το συγκεκριμένο ρολόι μάρκας Apple Watch οτιδήποτε ηχογραφούσε το έστελνε σε μια άλλη συσκευή που την είχε η αρραβωνιαστικιά του έξω που τον περίμενε.
Προφανώς ο δημοσιογράφος κάτι φοβόταν ή κάποιοι τον έστειλαν σε μια παγίδα για λόγους που δεν θα γράψουμε τώρα μέχρι να εξακριβωθεί τι έγινε.
Πάντως η ΜΙΤ και η CIA ισχυρίζονται πως έχουν ακούσει τα πάντα, από τις ομιλίες, την ανάκριση, τα βασανιστήρια και τις φωνές απελπισίας του δημοσιογράφου.
Το γιατί περιμένουν για να κατηγορήσουν και δικαστικά τον πρόξενο ή να τον συλλάβουν αυτό έχει να κάνει με πολλά, κυρίως με την ανακάλυψη του πτώματος το οποίο ψάχνουν οι Τούρκοι σε πολλές περιοχές στις οποίες πήγαν τα αυτοκίνητα που έφυγαν από το προξενείο εκείνες τις ώρες.

ΑΥΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΝΕΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑΙΝΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΘΡΙΛΕΡ.



ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"




-