GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Ραγδαίες εξελίξεις στα Σκόπια! Καλούν τον Γκρουέφσκι να παρουσιαστεί στην φυλακή

- Την πράξη παραπομπής του για να εμφανιστεί στη φυλακή στο Suto Orizari έλαβε ο πρώην πρωθυπουργός της πΓΔΜ Νικόλα Γκρουέφσκι....

-



Την πράξη παραπομπής του για να εμφανιστεί στη φυλακή στο Suto Orizari έλαβε ο πρώην πρωθυπουργός της πΓΔΜ Νικόλα Γκρουέφσκι.
Σύμφωνα με τον νόμο, ο Γκρουέφσκι πρέπει να εμφανιστεί στη φυλακή το αργότερο μέχρι τις 8 Νοεμβρίου προκειμένουν να εκτίσει ποινή διάρκειας δύο ετών.
Όπως αναφέρει το πρακτορείο ΜΙΑ, το Ποινικό Δικαστήριο της πΓΔΜ επιβεβαίωσε ότι η πράξη μεταφοράς του Γκρουέφσκι υπεβλήθη στο δικαστήριο το πρωί της Παρασκευής και πριν από την έναρξη της δίκης για την υπόθεση «Τροχιά», επειδή δεν τον βρήκε στη διεύθυνση του σπιτιού του.

Oι εισαγγελείς είχαν ξεκινήσει έρευνα τον Ιανουάριο του 2017 σχετικά με την αγορά μιας Mercedes, η αξία της οποίας ξεπερνούσε τις 500.000 ευρώ, αντλώντας στοιχεία από την υπόθεση με τις υποκλοπές που είχαν έρθει στην κατοχή τους από τον ηγέτη της τότε αντιπολίτευσης, Ζόραν Ζάεφ.
Στην υπόθεση εμπλέκονται τρεις πρώην κυβερνητικοί αξιωματούχοι οι οποίοι θεωρούνται ύποπτοι για κατάχρηση εξουσίας το 2012 όταν παραβίασαν τις τυπικές διαδικασίες αγοράζοντας το αυτοκίνητο για λογαριασμό του Γκρουέφσκι.

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"
--