GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Επιχείρηση συγκάλυψης της δολοφονίας Κατσίφα: Συνέρραψαν τα τραύματα και έπλυναν τη σορό – Οι Αλβανοί εκτελεστές σβήνουν τα ίχνη τους

- Οι αλβανικές αρχές έχουν εξαφανίσει τα στοιχεία πλένοντας την σορό και έχοντας συρράψει τα τραύματα Σε ενημέρωση των ΜΜΕ προχώρησε...

-
Οι αλβανικές αρχές έχουν εξαφανίσει τα στοιχεία πλένοντας την σορό και έχοντας συρράψει τα τραύματα
Σε ενημέρωση των ΜΜΕ προχώρησε πριν λίγες ώρες ο δικηγόρος της οικογενείας του Κωνσταντίνου Κατσίφα, κ. Γιοβανόπουλος.
Ο ίδιος μαζί με τον ιατροδικαστή κ. Βουγιουκλάκη είδαν την σορό μόλις για 5 λεπτά καθώς τους ανακοινώθηκε πως θα έπρεπε να επιστρέψει εκτάκτως στα Τίρανα.


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η εισαγγελία ζήτησε την επιστροφή του πτώματος για εξέταση στα Τίρανα και δεν αποδέχθηκαν την παρουσία συμβούλου της οικογενείας στην πραγματογνωμοσύνη με την αιτιολογία πως αυτό απαγορεύετε απ' την αλβανική νομοθεσία.
Έδωσαν άδεια στον Έλληνα ιατροδικαστή να δει την σορό για 5 μόλις λεπτά και με την συνοδεία του δικηγόρου της οικογενείας και ενός συγγενή.
Όπως ανέφερε ο κ. Γιοβανόπουλος, η σορός φέρει δυο διαμπερή τραύματα που μπήκαν και βγήκαν στο στήθος κοντά στην καρδία και κανένα άλλο πλήγμα σημαντικό.
Δεν υπήρχε εξ επαφής πυροβολισμός ωστόσο τα τραύματα στην πλάτη και στο στήθος έχουν ήδη συρραφτεί με αποτέλεσμα να έχουν χαθεί όλα τα στοιχεία και τα υπολείμματα από τις σφαίρες.
Επίσης οι αλβανικές αρχές είχαν πλύνει το πτώμα κάτι το οποίο προκαλεί αρκετά ερωτήματα.
Αυτό που σύμφωνα με πληροφορίες ξάφνιασε όσους είδα την σορό, ακόμα και τον έμπειρο ιατροδικαστή κ. Βουγιουκλάκη, ήταν το γαλήνιο βλέμμα με το οποίο έφυγε ο Κωνσταντίνος.

-

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"


Πηγή: Himara.gr | Ειδήσεις απ' την Βόρειο Ήπειρο