GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ.

- Αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες που έχουμε τότε η Ιορδανία μετά από δεκαετίες συμμαχίας με το Ισραήλ το εγκαταλείπει μπαίνοντα...

-


Αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες που έχουμε τότε η Ιορδανία μετά από δεκαετίες συμμαχίας με το Ισραήλ το εγκαταλείπει μπαίνοντας στην συμμαχία του Άσαντ με την Τουρκία, το Κατάρ και το Ιράν.
Ο βασιλιάς της Ιορδανίας φαίνεται πως υποκύπτει στην αυξανόμενη επιρροή της παλαιστινιακής Χαμάς εντός της Ιορδανίας και κάνει τεράστια γεωστρατηγική στροφή κατά του Ισραήλ.
Αλλά και για λόγους οικονομικούς ( διαδρομή εμπορευμάτων από τον Περσικό κόλπο, από το Κατάρ, μέσω Ιορδανίας, σε Συρία, Λίβανο και Τουρκία )
Αν συμβεί αυτό τότε το Ισραήλ θα βρεθεί περικυκλωμένο από εχθρικές δυνάμεις όπως πριν από πολλές δεκαετίες.
Από τον Λίβανο, την Συρία, την Λωρίδα της Γάζας και κατά πάσα πιθανότητα και από την Ιορδανία.
Φαίνεται πως ο Τραμπ έχει ακόμα ένα ζήτημα να επιλύσει και μάλιστα κορυφαίο, αυτό της ασφάλειας του Ισραήλ.
ΥΣ
Ένα είναι βέβαιο πως το Ισραήλ θα επιτεθεί κατά παντός αν νιώσει πως απειλείται άμεσα και τότε όλοι αυτοί που σήμερα συμμαχούν εναντίον του θα πάθουν ότι έπαθαν το 1967 και τότε είχαν και την Αίγυπτο μαζί τους που ήταν πανίσχυρη και την ανοχή της Σαουδικής Αραβίας.
Σήμερα το Ισραήλ έχει σύναψη συνθήκη ειρήνης με την Αίγυπτο, και με την Σαουδική Αραβία βρίσκεται, μετά από δεκαετίες σε καλές σχέσεις γιατί έχουν ένα κοινό εχθρό, το Ιράν.
Σύντομα θα φανεί αν οι πληροφορίες μας, που είναι πάντα έγκυρες επιβεβαιωθούν.
Αν επιβεβαιωθούν το Ισραήλ θα κινηθεί επιθετικά και προληπτικά, είτε προς την Λωρίδα της Γάζας, είτε προς τον Λίβανο και όχι μόνο αεροπορικά αλλά και χερσαία.


Αυτή η ανάρτηση είναι εξαιρετικά σημαντική και ελπίζουμε να μην επιβεβαιωθούμε γιατί τότε έχουμε κοσμοϊστορικές αλλαγές για την Μέση Ανατολή.

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"



-