GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

ΧΑΜΟΣ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ - Πληροφορίες μέσα από τα Σκόπια λένε πως ο Ζάεφ έχει εξασφαλίσει 6 βουλευτές τις αντιπολίτευσης για να ψηφίσουν την αναθεώρηση

- Ο Ζάεφ έφερε το μεσημέρι την πρόταση για αναθεώρηση του συντάγματος στην βουλή προς ψήφιση. Ο πρώην πρωθυπουργός και επίτιμ...

-



Ο Ζάεφ έφερε το μεσημέρι την πρόταση για αναθεώρηση του συντάγματος στην βουλή προς ψήφιση.
Ο πρώην πρωθυπουργός και επίτιμος πρόεδρος της αντιπολίτευσης Γκρούεφσκι που δικάστηκε προχθές με δύο χρόνια φυλάκιση και κινδυνεύει να βρεθεί φυλακή έκανε δημόσια παρέμβαση και κάλεσε όλους του βουλευτές της αντιπολίτευσης να μην υποκύψουν στους εκβιασμούς και να μη ψηφίσουν την αναθεώρηση ακόμα και αν τους υποσχεθούν την δική του απελευθέρωση ( του ίδιου του Γκρούεφσκι ) γιατί η καταδίκη του ήταν πολιτική σκευωρία.
Αυτά έγιναν σήμερα μέχρι πριν από λίγο στα Σκόπια.
Μη διασταυρωμένες πληροφορίες μέσα από τα Σκόπια λένε πως ο Ζάεφ έχει εξασφαλίσει 6 βουλευτές τις αντιπολίτευσης για να ψηφίσουν την αναθεώρηση αλλά αν δεν εξασφαλίσει ο Ζάεφ και τους υπόλοιπους δεν θα ψηφίσουν ούτε και οι 6.
Εν τω μεταξύ ο Ζάεφ λαμβάνει κάθε μία ώρα ένα τηλεφώνημα ή μια επιστολή από τον Τραμπ έως την Μέρκελ και τον ET τον εξωγήινο για να προχωρήσει χωρίς πρόωρες εκλογές στην αναθεώρηση του συντάγματος.
Σήμερα το μεσημέρι το νερό της αναθεώρησης του συντάγματος στα Σκόπια μπήκε στο αυλάκι, στην βουλή και μέχρι τέλος της εβδομάδας ίσως ξέρουμε τι θα συμβεί.
Ίδωμεν.


ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"


-