GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

3 ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΚΑΙ 1 ΓΑΛΛΟΣ

- Συνάντηση σήμερα στην Κωνσταντινούπολη. Μέρκελ και Μακρόν σε μια περίοδο που ο Ερντογάν είναι στριμωγμένος από παντού τ...

-




Συνάντηση σήμερα στην Κωνσταντινούπολη.

Μέρκελ και Μακρόν σε μια περίοδο που ο Ερντογάν είναι στριμωγμένος από παντού του δίνουν το απαραίτητο "φιλί της ζωής" για να μπορέσει να συνεχίσει απτόητος αυτά που κάνει στην Συρία ως δύναμη κατοχής που οι Ευρωπαίοι πολιτισμένοι, Γερμανοί και Γάλλοι, ξεχνούν πως είναι ( και στη Μεσόγειο )
Ταυτόχρονα ο Ερντογάν εμφανίζεται να συνομιλεί με τους μεγαλύτερους ηγέτες στον πλανήτη χωρίς την συμμετοχή των ΗΠΑ για τα τεκταινόμενα στη Συρία.
Για τον Πούτιν δεν θα αναφέρουμε τίποτα γιατί είναι γνωστή η συμμαχία του με τον Ερντογάν από το 2016, όπως και η συμμαχία του με τους Γερμανούς μέσω των αγωγών φυσικού αερίου Nord Streem 1 και 2 στην Βόρεια θάλασσα που συνδέουν την Ρωσία με την Γερμανία και δημιουργούν περαιτέρω ενεργειακή εξάρτηση στην Γερμανία αλλά και στην υπόλοιπη Ευρώπη από το Ρωσικό φυσικό αέριο ( φωτό 2 )

-

Η συμμαχία Ρωσίας Γερμανίας είναι η ασφαλιστική δικλείδα για την ΜΗ ύπαρξη στο μέλλον ενιαίου Μακεδονικού ανεξάρτητου κράτους ( Σκόπια και Ελληνική Μακεδονία ) αφού οι ΗΠΑ ΠΟΤΕ δεν θα επιτρέψουν να υλοποιηθεί το συγκεκριμένο σχέδιο των Γερμανών γιατί κάτι τέτοιο θα αναβαθμίσει την Γερμανία κατά 40% στην παγκόσμια σκακιέρα εις βάρος των συμφερόντων των ΗΠΑ.
Εδώ έχουμε ακόμα μία εκδοχή της θεωρίας του χάους με το φαινόμενο της πεταλούδας.
Αν μια πεταλούδα κινήσει τα φτερά της στον Αμαζόνιο μπορεί να επιφέρει βροχές στη Κίνα.

ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ

Μια άσχετη μεταβολή στη ροή των γεγονότων ( αγωγοί Nord 1,2 ) οδηγεί, μετά από την πάροδο αρκετού χρόνου, σε μια εξέλιξη της ιστορίας του συστήματος δραματικά διαφορετική από εκείνη που θα λάμβανε χώρα, αν δεν είχε συμβεί η μεταβολή ( η ΜΗ ύπαρξη ανεξάρτητου Μακεδονικού κράτους )
Η φυσική στην υπηρεσία της γεωστρατηγικής και της σύγκρουσης μεγάλων συμφερόντων.

Στην φωτό 3 βλέπετε το σχέδιο της Γερμανίας για έξοδο στο Αιγαίο και από κει μέσω Τουρκίας στις αγορές του Ιράν της Κίνας και της Ινδίας που είναι τα 2/3 του πλανήτη.

Όλα αυτά θα γίνουν πραγματικότητα αν γίνει διασύνδεση του Δούναβη με το λιμάνι της Θεσσαλονίκης μέσω της Σερβίας και των Σκοπίων.
Η καλύτερη εκδοχή, για τους Γερμανούς, γι'αυτον τον σχεδιασμό θα ήταν ένα ανεξάρτητο Μακεδονικό κράτος, μέλος της ΕΕ και προτεκτοράτο της Γερμανίας.
Γι'αυτό διέλυσαν οι Γερμανοί και όχι οι ΗΠΑ την πρώην Γιουγκοσλαβία, γι'αυτό θέλουν τα Σκόπια στην ΕΕ, γι'αυτό στηρίζουν τον Ζάεφ.
Οι ΗΠΑ θέλουν τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ για να αποτρέψουν αυτόν τον σχεδιασμό των Γερμανών που έχουν την στήριξη των Ρώσων και των Τούρκων.
Σύμμαχοι για διαφορετικούς λόγους έχουν οι Γερμανοί τους Τούρκους που αυτός ο σχεδιασμός τους εξυπηρετεί γιατί μετά θα πέσει η Θράκη σαν ώριμο φρούτο στα χέρια τους αφού θα αποκοπεί από τον εθνικό κορμό, αλλά και τους Ρώσους που θα κάνουν πάρτι στα Βαλκάνια και στο Αιγαίο μέσω της συμμαχίας Ρωσίας-Γερμανίας- Τουρκίας, ενώ θα υφαρπάξουν το Οικουμενικό Πατριαρχείο και το Άγιο όρος ( αν γίνει ανεξάρτητο Μακεδονικό κράτος )

Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΣΕ ΒΑΛΚΑΝΙΑ - ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ( Ελλάδα - Κύπρος )


ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"





-