GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Η ΕΜΒΕΛΕΙΑ ΤΩΝ S-300 ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥΤΙΝ.

- Επειδή ο Πούτιν δεν είναι κανένα κορόιδο δεν θα δώσει τους S-300 στην Συρία και αν τους δώσει αυτοί θα τοποθετηθούν πολύ μακρι...

-


Επειδή ο Πούτιν δεν είναι κανένα κορόιδο δεν θα δώσει τους S-300 στην Συρία και αν τους δώσει αυτοί θα τοποθετηθούν πολύ μακριά από το Ισραήλ.
Το τελευταίο που θέλει ο Πούτιν είναι να δει η παγκόσμια κοινή γνώμη Ρωσικά αντιεροπορικά συστήματα που τα παρουσιάζουν οι Ρώσοι ως κορυφαία να γίνονται ένα μάτσο σίδερα από τους Ισραηλινούς πυραύλους.
Το ίδιο ισχύει και για τους S-300 και για τους S-400.
Το να πουλήσει S-300 ή S-400 στον Άσαντ για να κερδίσει πολλά εκατομμύρια δολάρια είναι πολύ φυσικό.
Το να τοποθετηθούν σε περιοχές που το Ισραήλ κρίνει ως υψίστης σημασίας για την ασφάλειά του αυτό ο Πούτιν δεν θα το κάνει γιατί μετά όταν αυτά όλα γίνουν παλιοσίδερα από Ισραηλινές επιθέσεις θα φανεί πως ο βασιλιάς είναι γυμνός και η Ρωσία δεν θα ξαναπουλήσει αντιπυραυλικά συστήματα ούτε στην Τανζανία.
Τι κάνει τώρα ο Πούτιν ???
Ανεβάζει πολύ τους τόνους με το Ισραήλ λέγοντας πως θα πουλήσει S-300 στον Άσαντ ώστε μετά να πουλήσει στον Νετανιάχου υπηρεσίες υποχώρησης από την αρχική του πρόθεση.
Θα κάνει ακόμα μια συμφωνία με τον Νετανιάχου που θα περιλαμβάνει πχ την μη επανάληψη Ισραηλινών επιθέσεων στην παράκτια ζώνη της Συρία και ως αντάλλαγμα προς το Ισραήλ δεν θα πουλήσει S-300 στον Άσαντ και αν τους πουλήσει αυτοί θα τοποθετηθούν μακριά, στα σύνορα με το Ιράκ, το Ιράν ή την Τουρκία.



ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"





-