GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Η πρώτη Σαρακατσάνικη βιωματική κατασκήνωση

- Με εξαιρετική επιτυχία ολοκληρώθηκε η 1η σαρακατσάνικη βιωματική κατασκήνωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Σαρακατσανα...

-


Με εξαιρετική επιτυχία ολοκληρώθηκε η 1η σαρακατσάνικη βιωματική κατασκήνωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Σαρακατσαναίων (ΠΟΣΣ) στην YuppiCamp, στην Κρυοπηγή Χαλκιδικής.
Ήταν μια μοναδική βιωματική εμπειρία για τα παιδιά, καθώς δόθηκε η ευκαιρία να βιώσουν ένα κομμάτι του κύκλου και του τρόπου της Σαρακατσάνικης παράδοσης.

Ο Σύνδεσμος Σαρακατσαναίων Νομού Λάρισας ''Ο Κατσαντώνης'' στήριξε από την αρχή την προσπάθεια της ΠΟΣΣ για την υλοποίηση του εγχειρήματος και νιώσαμε υπερήφανοι βλέποντας την εξαιρετική επιτυχία από την πρώτη στιγμή.

Η διοίκηση του Συνδέσμου ευχαριστεί «τους γονείς των παιδιών που την εμπιστεύτηκαν και συμμετείχαν στην κατασκήνωση, τους σαρακατσάνους ομαδάρχες που φρόντιζαν και πρόσεχαν τα παιδιά, τον χοροδιδάσκαλο μας κ. Δημήτριο Σαμουρέλη για την εθελοντική συμμετοχή του στις δράσεις των παιδιών (υπήρξε ένας εκ των συντελεστών της κατασκήνωσης και μαζί με την κα Σοφία Κωστούλα δίδαξαν στα παιδιά χορό εστιάζοντας κυρίως στο σαρακατσάνικο ύφος) και όλους τους Σαρακατσάνους συντελεστές από οποιαδήποτε θέση.
Συγχαρητήρια τέλος και στην ΠΟΣΣ για την επιτυχή περάτωση του προγράμματος της βιωματικής κατασκήνωσης και ανανεώνουμε όλοι μαζί το ραντεβού μας για την επόμενη χρόνια» καταλήγει η ανακοίνωση.









-

-

-


ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"







-