GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Σοκάρουν οι πρώτες πληροφορίες - Στο πόδι όλη η Κύπρος! Απαγωγή δύο μικρών αγοριών – Πώς τα άρπαξαν

- Δύο 11χρονοι μαθητές της έκτης τάξης του Δημοτικού Σχολείου Καμάρων στη Λάρνακα στην Κύπρο απήχθησαν και αγνοούνται από τις 7....

-


Δύο 11χρονοι μαθητές της έκτης τάξης του Δημοτικού Σχολείου Καμάρων στη Λάρνακα στην Κύπρο απήχθησαν και αγνοούνται από τις 7.45 το πρωί της Τρίτης.
Πρόκειται για τον Θεμιστοκλή Ντόγκλη και τον Φίλιππο Σταματάκη.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, μέχρι τώρα, στην εξαφάνισή τους, φέρεται να εμπλέκεται άνδρας, ηλικίας 50-60 ετών, ύψους 1,70 – 1,75μ περίπου, με δεμένο το ένα χέρι.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο άνδρας που επέβαινε σε ένα αυτοκίνητο χρώματος γκρι, συστήθηκε στα παιδιά ως δάσκαλος, τους ζήτησε να τον βοηθήσουν και τα έβαλε στο αυτοκίνητο και έφυγε.

Στην περιοχή έχουν σπεύσει από την πρώτη στιγμή δυνάμεις της Αστυνομίας.
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι τα παιδιά είναι φίλοι και οι οικογένειες τους κατάγονται από την Ελλάδα.

-



Σοκάρουν οι πρώτες πληροφορίες για την απαγωγή στη Λάρνακα – Ελλαδίτες τα ενδεκάχρονα

Συναγερμός έχει σημάνει στη Λάρνακα στην Κύπρο, καθώς δύο εντεκάχρονοι μαθητές του δημοτικού σχολείου Καμάρων, ο Θεμιστοκλής Ντόγκλης και ο Φίλιππος Σταματάκης, απήχθησαν νωρίς το πρωί σήμερα Τρίτη, πριν από την έναρξη των μαθημάτων και αγνοούνται.

Οι γονείς των παιδιών είναι από την Ελλάδα και συνδέονται φιλικά μεταξύ τους.

Ο Φίλιππος Σταματάκης είναι γιος του γιατρού Ελευθέριου Σταματάκη, ο οποίος εργάζεται στο Γενικό Νοσοκομείο της Λάρνακας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία, οι δύο μαθητές άφησαν τις τσάντες τους εντός της τάξης τους και έπαιζαν στην αυλή του σχολείου.

Ένας άνδρας φέρεται να ζήτησε βοήθεια από παιδιά έξω από το σχολείο για να βάλει ορισμένα πράγματα στο αυτοκίνητό του και, όταν χτύπησε το κουδούνι, διαπιστώθηκε ότι έλειπαν τα δύο παιδιά.

Η Αστυνομία ειδοποιήθηκε άμεσα και έχουν στηθεί δυο κέντρα διαχείρισης της κατάστασης, ενώ έχουν ειδοποιηθεί οι λιμενικές Αρχές, τα αεροδρόμια και λαμβάνονται μέτρα και στη «νεκρή ζώνη». Στο σχολείο βρίσκονται και οι γονείς των μαθητών, αλλά και ψυχολόγοι.

Ο υπουργός Παιδείας, Κώστας Χαμπιούρης, μίλησε ήδη με τον υπουργό Δικαιοσύνης, Ιωνά Νικολάου, ο οποίος μετέβη στη Λάρνακα.

Από την πρώτη στιγμή ο δήμαρχος Λάρνακας Ανδρέας Βύρας βρίσκεται σε επαφή με τον αστυνομικό διευθυντή.

Το προσωπικό του δήμου έχει ενημερωθεί λεπτομερώς για το περιστατικό, ενώ έχουν δοθεί οδηγίες στα συνεργεία καθαριότητας του δήμου και το υγειονομείο, ώστε να προχωρήσουν σε περιπολίες αναζήτησης των ανηλίκων και του δράστη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άντρας είναι μεταξύ 50-60 ετών, έχει ύψος 1,70 – 1,75 μ., είναι περίπου 100 κιλά και έχει μούσι.

Φορούσε μαύρη κοντομάνικη φανέλα με μοτίβο στο μπροστινό μέρος με έντονα χρώματα, γιλέκο σκούρου χρώματος, παντελόνι μακρύ σκούρο, καπέλο τύπου μπερέ χρώματος σκούρου.

Το δεξί του χέρι είναι πρόχειρα δεμένο με γάζα. Φαίνεται να διακινείται με γκρι αυτοκίνητο.

Σημειώνεται ότι λίγο πριν σημειωθεί το περιστατικό, είχε προηγηθεί τηλεφώνημα για βόμβα σε ένα άλλο σχολείο, ωστόσο αποδείχθηκε φάρσα.

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"



-