GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Πρωτοφανής : Ο Π.Καμμένος ζητά την σύλληψη επτά δημοσιογράφων – Στα γραφεία της εφημερίδας η Αστυνομία

- Πρωτόγνωρες κινήσεις κατά της Ελευθερίας του Τύπου και των αξιών της Δημοκρατίας, γίνονται από την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, η οποία τ...

-

Πρωτόγνωρες κινήσεις κατά της Ελευθερίας του Τύπου και των αξιών της Δημοκρατίας, γίνονται από την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, η οποία τόσο στο θέμα της ενημέρωσης, όσο και στα κοινωνικά θέματα έχει επιδείξει κάθε άλλο παρά δημοκρατική συμπεριφορά.
Σε ένα νεώτερο περιστατικό, ο Υπουργός Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, κατέθεσε μήνυση σε βάρος της εφημερίδας «Φιλελεύθερος», για δημοσίευμα που τον αφορούσε.





Ο καθεστωτικός αυταρχισμός που επιδεικνύει ο ΥΠΕΘΑ είναι πρωτοφανής και πιθανώς πηγάζει και από την ανασφάλεια των κυβερνητικών για την πορεία της κυβέρνησης, καθώς, σύμφωνα με δημοσκοπήσεις, έχει κατακόρυφη πτώση. 

Οι κινήσεις αυτές, που γίνονται με όλο και μεγαλύτερη συχνότητα, δείχνουν πως η κατάσταση πάει αλλού.
Ελπίζουμε η λογοκρισία να μην αναρριχηθεί και αυτά τα περιστατικά να λύνονται με αμεσότητα και δικαιοσύνη.

Αστυνομικοί με πολιτικά εμφανίστηκαν στα γραφεία του «Φιλελεύθερου» αναζητώντας δημοσιογράφους και στελέχη της εφημερίδας μετά από μήνυση του υπέβαλε εναντίον τους ο Πάνος Καμμένος με αφορμή σχετικό δημοσίευμα, αποκαλύπτει το liberal.gr.
Όπως έγινε γνωστό, μήνυση είναι σε βάρος του εκδότη Θανάση Μαυρίδη, του διευθυντή Παναγιώτη Λάμψια, του διευθυντή Σύνταξης Βασίλη Γεώργα, της αρχισυντάκτριας του πολιτικού ρεπορτάζ Κατερίνας Γαλανού και του δημοσιογράφο Γαβριήλ Σερέτη.

Οι αστυνομικοί εμφανίστηκαν στα γραφεία του liberal.gr με πολιτικά λέγοντας ότι αναζητούν δημοσιογράφους της εφημερίδας χωρίς όμως να επιδείξουν αστυνομική ταυτότητα και χωρίς αρχικά να ενημερώσουν ποιους αφορά το ένταλμα, παρότι ερωτήθηκαν, καθώς και από ποιον προέρχεται η μήνυση και για ποιο λόγο.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, με βάση τα πρόσωπα που αναζητούνται από την αστυνομία, η μήνυση Καμμένου αφορά το πρωτοσέλιδο της παρασκευής με τίτλο «ΑΝΗΘΙΚΟ ΠΑΡΤΙ».

Ενημερώθηκαν ότι τα γραφεία του «Φιλελεύθερου» δεν λειτουργούν το Σαββάτο και αποχώρησαν, ενώ το γεγονός ότι η μήνυση προέρχεται από ένα υπουργό της κυβέρνησης Τσίπρα δείχνει ότι η κατάσταση ως προς την ενημέρωση του τύπου παρουσιάζει σημεία που προβληματίζουν πολιτικούς και πολίτες.

Να σημειωθεί ότι όλοι οι δημοσιογράφοι του «Φιλελεύθερου» που αναζητούνται βρίσκονται στις οικίες τους, οι οποίες είναι γνωστές στις αστυνομικές αρχές και περιμένουν να δουν τις εξελίξεις αυτής της πρωτόγνωρης για τα ελληνικά δεδομένα διαδικασίας που βρίσκεται σε εξέλιξη και η οποία καταδεικνύει την επιλογή της μηνυτήριας αναφοράς και του αυτοφώρου για ότι γράφεται στον Τύπο.

-

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"





-